Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euler »
Ale ja bym to zrobił zupełnie apolitycznie, poprostu chcicałbym zobaczyć jak ludzie się wkuriwają, a napis przerobiłbym na krzesło.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
Tusk ugania się za złomiarzami. to sprawa najwyższej kurwa wagi.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 637 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Piotr »
Na pewno jest to pomysł rządu. Schować napis na czas skurwysyńskich mrozów, żeby społeczeństwo miało się czym zająć, a nie wyśmiewało globalne ocieplenie przymarzając do chodników.
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Euler pisze:
Ale ja bym to zrobił zupełnie apolitycznie, poprostu chcicałbym zobaczyć jak ludzie się wkuriwają, a napis przerobiłbym na krzesło.
no kurwa, tak samo pomyślałem.
gdybym mógł zajebać ten napis bez przypału, to bym to zrobił, dla hecy.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
A może ktoś to podjebał będąc pod wpływem klonów i alko, i teraz nic nie pamięta %-D .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
No i co, mam już oddać?
A gdzie moje sto tysięcy? :-/
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Doktor_Koziełło pisze:
Euler pisze:
Ja stawiam, ze zrobiłó to zboczony żyd, który ma kupe kasy, tzn. gdybym miał ja kupe kasy, to bym to zrobił.
Dobra teza. Lobby żydowskie, które oczernia Polskę na arenie międzynarodowej organizuje kradzież jednego z najbardziej rozpoznawalnych znaków na świecie. Teraz lewacka prasa potwierdza tezę, że Polacy to zlodzieje i wszystko ukradną.
Pierwsze co pomyślałem, to kurwy z Yad Vashem. Precedens już był, ukradli freski Bruno Schulza z Ukrainy. Tyle że tutaj się do tego nie przyznają. Schowają napis w skarbcu dla przyszłych pokoleń, ewentualnie ujawnią go w wersji: "odzyskaliśmy od polskiej/międzynarodowej szajki bandytów".

Jebane cynicznie wykorzystujące mękę ludzi sprzed trzech pokoleń okupanckie kurwy. Czy ukradły, czy nie.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Widzewiacy płaczą :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Cracovia też :-) .

P.S

Nie jestem kibolem żadnej drużyny z naszej 'wspaniałej' ekstraklasy, a tym bardziej z niższych klas rozgrywkowych.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 5 / 0
ja jakbym miał typować, to za najbardziej prawdopodobną opcję przyjąłbym, że jebnął to jakiś nazikolekcjoner.
na drugim miejscu typował bym żydów.
a na trzecim złomiarze :)
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.