Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 196 / 7 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Norweski »
koala pisze:
Pod wpływem jakich narkotyków uprawialibyście seks z panią po prawej i w jakich słowach opisalibyście to doświadczenie:
5-mapb + 4acdmt
w jakich słowach? tego nie da się opisać słowami

minus taki, że jednak zwodu nie ma. Ale nie patrz na to, gdy całe ciało ma orgazm heh
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Najlepiej po GBL, amfetaminie i dobrych kryształach :old:
  • 289 / 11 / 0
"muzyka, marihuana moja mikstura
wszystko mi się wyczula, działa jak afrodyzjak
nje wspominam o seksie lepszym jak się napizgam"

mj zdecydowanie!
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 21 / 0
Też najbardziej podchodzi mi marihuana. Po amfetaminie czuje się jak jakiś mechaniczny i dziki zwierzak.
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Sex po mj wydaje mi się dość abstrakcyjny, jeszcze bardziej po jakichś neurolepykach %-D wypaczenie .
Nie wiem co jest złego w "dzikich zwierzakach" przynajmniej nie wieje nudą.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 289 / 11 / 0
Seks po mj jest bardzo zmysłowy, mogłabym tak cały dzień.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 37 / 0
14 czerwca 2017zerowatolerka pisze:
Seks po mj jest bardzo zmysłowy, mogłabym tak cały dzień.
seks po MDMA
nie wiesz
czy wtopić się
w partnerkę
czy w muzykę ;D
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.