Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
Czy gdybyś miał(a) taką możliwość - zaszczepił(a)byś się przeciwko grypie AH1N1?

Czas głosowania minął 03 lutego 2010

Tak
13
9%
Nie
108
78%
Być może
18
13%

Liczba głosów: 139

ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Tehacek - to przez Ciebie! Coś mi nie grało, ale ufnie i tępo przepisałam.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arctor »
Wszystko pięknie, tyle że naukowcy są zgodni że AH1N1 będzie groźne, zabójcze i pandemiczne jeśli w odpowiednim kierunku zmutuje. Tylko że wtedy żadne szczepionki nie będą działać, potrzebne będą nowe. Hmm więc po chuj? :finger:
Ok, ludzie mogą tego nie wiedzieć, ale specjaliści w rządzie czy mediach? Debile.
http://en.wikipedia.org/wiki/Responsible_drug_use
  • 119 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: kaszpirowski »
Tylko że wtedy żadne szczepionki nie będą działać, potrzebne będą nowe. Hmm więc po chuj? :finger:
ekhm, jak to po chuj? for money, as simple as that
Ok, ludzie mogą tego nie wiedzieć, ale specjaliści w rządzie czy mediach? Debile.
Akurat jak na razie polski rząd zachowuje się całkiem racjonalnie. Media - jak media. Jest temat, jest coverage, sensowny czy nie. Podsycanie paniki pomaga utrzymać wyższe słupki trochę dłużej. Przecież i tak nikt o zdrowych zmysłach w to nie wierzy. ;)
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2009 przez kaszpirowski, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Brawo hyperreal! Nie damy się Sanofi czy innemu GSK.
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 3 razy.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Ostatni raz na grypę zdychałem w dzieciństwie. Ludzie, ludzie cudowna kuracja, która mogłaby leczyć całe narody:
-smołkyn gud łiiid
-duże piwo na przepłukanie jamy ustnej
-po jakimś czasie efedryna - żaden środek mnie tyle razy nie uratował z niemocy chorobowej a w dodatku odmula po jaraniu.

Stosować kurację codziennie aż do wyleczenia, choć choroba nie jest konieczna %-D
A dzisiaj sobie obliczyłem, że ta śmiercionośna ukraińska grypa ma 0,002% śmiertelności.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
jeśli się znajdzie fajna laska, to może mnie zaszczepić nawet w Penis
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Nie zaszczepię się, bo śmierdzi mi to wyciąganiem kasy. Co roku "pojawia się" zajebiście śmiertelna choroba odzwierzęca, a później się okazuje, że zgonów było 5, a na zwykłą grypę umarło 30 osób.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 2003 / 121 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
no fajne jesteście kozaki. Ja byłem dwa tygodnie temu we Lwowie i 80 zgonów nie nastraja mnie pozytywnie. I nieważne, czy to była grypa czy nie (czaicie, że jeszcze tak na prawdę nie wiadomo?). Z drugiej strony na szczepienie już i tak za późno, w dodatku ciężko powiedziec na co konkretnie trzeba by się szczepić.

Za to drastycznie wzrosły szanse, że nie umrę od narkotyków. A że wierzę statystyce - idę sobie przypiredolić ;]
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
leiche pisze:
Czy narkomany z hyperreala dały się zrobić w trąbę?
Daj spokój, [tutaj pada pewne imię, a że nie znam imienia leiche na wszelki wypadek zmieniam].

[Drobna korekta - Jezus]
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Haha maseczki w cenie 7zł, a warte 13gr. No to lekka przesada. Panika jest jednym z lepszych sposobów na zarabianie pieniędzy ;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).