Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Euler pisze:
Chciałbym odzyskać swoją duszę.
ja musiałbym zacząć znowu ćpać
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 114 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Owl »
MDMA ! :wall:
  • 282 / 1 / 0
Kwas raz jeszcze.

Debilny wątek.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
leworfanol,syntetyczna meskalina,crack,lizaki z fentanylem wszystkie kolory
  • 294 / 11 / 0
Kwas mi się dzisiaj śnił, ale na papierku było ok 50-70ug więc dosyć słabo miałem. Ketamina by się przydała i salvinorin a na kartonach %-D
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucker »
1.Krysztaly MDMA (chodz z tym wiekszego problemu nie ma )
2.DMT (mm..)
3.Duzo worek palonka z NL (Northen Light)

Chyba to tyle na dzien dzisiejszy,chodz pewnie jeszcze by cos ciekawego sie znalazlo :)
  • 80 / / 0
LSD<<<<<<<<<<<<tooooo

meskalina tez spoko,chcialbym miec kaktusika
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 474 / 10 / 0
dobry koks i za 10 $ gieta bym chciał
dobre piguły z duzo mdma z stylowym logo równiez tanio
dobry haszyk

i chciałbym na to wyżej wszystko bezproblemowe opcje
Maisssterrr qrwy
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: musiu »
Królestwo za MDMA :*) nic dodać nic ująć :D
  • 232 / / 0
wiecznie palący się joint ;d to mi się marzy !
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.