4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 1 / 0
Doszedłem do takiego wniosku że metkatynon nie uzależnia bo myślę sobie że uzależniają tylko te dragi co uzależniają fizycznie(opiaty i te inne) zdaje mi się że psychiczne to pikuś.Co wy o tym sądzicie ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 1198 / 8 / 0
mysle ze nie masz racji ;]
  • 2775 / 39 / 0
Needle pisze:
psychiczne to pikuś
zmienisz zdanie jak się w coś wjebiesz. Jak już coś to fizyczne w porównaniu do psychicznego pikuś.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Dokładnie, najłatwiej to mówić o uzależnieniu nie będąc wjebanym...
Kocur wciąga strasznie, próba podania I.V. zazwyczaj kończy się ładnym ciągiem, który przerwać może tylko jakiś poważny problem. Ciężko z tego wyjść, a jak wyjdziesz to tak czy tak, kot w pamięci pozostanie, i będzie Was męczył dzień w dzień...:scared:
  • 98 / / 0
BrightestStar pisze:
Needle pisze:
psychiczne to pikuś
zmienisz zdanie jak się w coś wjebiesz. Jak już coś to fizyczne w porównaniu do psychicznego pikuś.
Gorzej, jak gościowi działa jakiś mechanizm obronny i nie widzi, że się wjebuje, tylko właśnie "aaa tam, fizycznie się człowiek tylko uzależnia".

Sorry Needle, ale wyjebałeś z ciężkiego kalibru pierdoły. ;)
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 84 / 1 / 0
Tak tylko zagaiłem ;-)
Ale zobaczmy że np.Opiatowcy tacy jak morfiniści,heroiniści czy nawet tramadoliści chodzą na róże odwyki do różnych ośrodków takich jak monar i te inne bo sobie sami nie mogą poradzić a o kociarzach w ośrodku odwykowym nie słyszałem bo oni sami sobie radzą więc chyba uzależnienie jest małe,co o tym sądziecie ?
;)
  • 2775 / 39 / 0
Bazując na moim dawniejszych doświadczeniach z metkatem i niedawnym wjebaniu w mefedron, mogę powiedziec Ci z całą szczerością, że uzależnienie to nie jest małe.
Prawda jest taka, że myślisz tylko o tym żeby przyjebac. reszta życia traci sens
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
ja byłem na odwyku przez metkatynon ;]
  • 757 / 31 / 0
W metkat się można tak wjebać tylko i.v. Przy podaniu doustnym po prostu się zniechęcisz prędzej czy później i chcąc nie chcąc ograniczysz ;p
  • 84 / 1 / 0
Ale mi się wydaje że to tylko ciśnienie na następnego strzała a nie uzależnienie.Co wy na to ?
;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.