4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 1 / 0
Doszedłem do takiego wniosku że metkatynon nie uzależnia bo myślę sobie że uzależniają tylko te dragi co uzależniają fizycznie(opiaty i te inne) zdaje mi się że psychiczne to pikuś.Co wy o tym sądzicie ?
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 1198 / 10 / 0
mysle ze nie masz racji ;]
  • 2775 / 39 / 0
Needle pisze:
psychiczne to pikuś
zmienisz zdanie jak się w coś wjebiesz. Jak już coś to fizyczne w porównaniu do psychicznego pikuś.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Dokładnie, najłatwiej to mówić o uzależnieniu nie będąc wjebanym...
Kocur wciąga strasznie, próba podania I.V. zazwyczaj kończy się ładnym ciągiem, który przerwać może tylko jakiś poważny problem. Ciężko z tego wyjść, a jak wyjdziesz to tak czy tak, kot w pamięci pozostanie, i będzie Was męczył dzień w dzień...:scared:
  • 98 / / 0
BrightestStar pisze:
Needle pisze:
psychiczne to pikuś
zmienisz zdanie jak się w coś wjebiesz. Jak już coś to fizyczne w porównaniu do psychicznego pikuś.
Gorzej, jak gościowi działa jakiś mechanizm obronny i nie widzi, że się wjebuje, tylko właśnie "aaa tam, fizycznie się człowiek tylko uzależnia".

Sorry Needle, ale wyjebałeś z ciężkiego kalibru pierdoły. ;)
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 84 / 1 / 0
Tak tylko zagaiłem ;-)
Ale zobaczmy że np.Opiatowcy tacy jak morfiniści,heroiniści czy nawet tramadoliści chodzą na róże odwyki do różnych ośrodków takich jak monar i te inne bo sobie sami nie mogą poradzić a o kociarzach w ośrodku odwykowym nie słyszałem bo oni sami sobie radzą więc chyba uzależnienie jest małe,co o tym sądziecie ?
;)
  • 2775 / 39 / 0
Bazując na moim dawniejszych doświadczeniach z metkatem i niedawnym wjebaniu w mefedron, mogę powiedziec Ci z całą szczerością, że uzależnienie to nie jest małe.
Prawda jest taka, że myślisz tylko o tym żeby przyjebac. reszta życia traci sens
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 10 / 0
ja byłem na odwyku przez metkatynon ;]
  • 757 / 31 / 0
W metkat się można tak wjebać tylko i.v. Przy podaniu doustnym po prostu się zniechęcisz prędzej czy później i chcąc nie chcąc ograniczysz ;p
  • 84 / 1 / 0
Ale mi się wydaje że to tylko ciśnienie na następnego strzała a nie uzależnienie.Co wy na to ?
;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.