Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Bardziej inteligentne pytania by się przydały. Odpowiedziałem na kilka tak i nie jestem uzależniony ponieważ palę ok 2 razy na miesiąc.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: VatosLocos »
hehe zdecydowanie 23 xD
coś z tym hajsem jest że albo 15 albo 30 ;p wtajemniczeni wiedzą ;D
nie rozumiem tekstu z tym długopisem ... już jak coś to skminić a nie pokminić :D
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LucyInTheSky »
eeee chyba żadne mi się nie zgadza. nie jest dobrze, jest bardzo dobrze :-D
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: akukubak »
jestem , ale wyznaje zasade , jak mam to pale , pale , pale jak mam jak nie to nie pale .
  • 2497 / 50 / 0
dziwne gdyby bylo inaczej :huh:
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: akukubak »
no dziwne i moze dlatego tak mi to dobrze wychodzi :D
ale bardziej chodziło o to ze nie dąże za wszelką cene by zdobyc działke maruhainy.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kloshard »
Oczywiście, że jestem uzależniony, ale w teście nie odpowiedziałem na żaden punkt twierdząco.

To chyba nie jest test na uzależnienie od marihuany, tylko na bycie tępym chujem w wieku okołolicealnym
sypiam w kartonie nasączonym LSD
  • 23 / / 0
akukubak pisze:
jestem , ale wyznaje zasade , jak mam to pale , pale , pale jak mam jak nie to nie pale .
Ja jak nie mam to palę, jak mam to nie palę. <_<
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
kloshard pisze:
Oczywiście, że jestem uzależniony, ale w teście nie odpowiedziałem na żaden punkt twierdząco.

To chyba nie jest test na uzależnienie od marihuany, tylko na bycie tępym chujem w wieku okołolicealnym
Hłe hłe, dobrze powiedziane.
To chyba miało być śmieszne, ten test, ale coś nie wyszło.

Ja palę jakieś 10 lat i jestem podobnie uzależniony jak od kawy, coli czy mycia zębów.
Ważne, żeby nie chodzić zamulonym od rana, ale palić kiedy jest na to czas i miejsce i wszystko będzie gites.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2010 przez Bodzi0, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Też sobie pomyślałem że to chyba miało być śmieszne.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.