Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
coś z tym hajsem jest że albo 15 albo 30 ;p wtajemniczeni wiedzą ;D
nie rozumiem tekstu z tym długopisem ... już jak coś to skminić a nie pokminić :D
ale bardziej chodziło o to ze nie dąże za wszelką cene by zdobyc działke maruhainy.
To chyba nie jest test na uzależnienie od marihuany, tylko na bycie tępym chujem w wieku okołolicealnym
akukubak pisze: jestem , ale wyznaje zasade , jak mam to pale , pale , pale jak mam jak nie to nie pale .
kloshard pisze: Oczywiście, że jestem uzależniony, ale w teście nie odpowiedziałem na żaden punkt twierdząco.
To chyba nie jest test na uzależnienie od marihuany, tylko na bycie tępym chujem w wieku okołolicealnym
To chyba miało być śmieszne, ten test, ale coś nie wyszło.
Ja palę jakieś 10 lat i jestem podobnie uzależniony jak od kawy, coli czy mycia zębów.
Ważne, żeby nie chodzić zamulonym od rana, ale palić kiedy jest na to czas i miejsce i wszystko będzie gites.
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.