Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
shotgun pisze: Chodzi Ci o to, że z braku snu wydziela się serotonina? Zdaje się, że jest całkiem na odwrót.
Możliwe, że nie zrozumiałem Twojego posta.
Czyli teoretycznie noc bez snu sprawi, że mef/mdma itd. będą lepiej działały ;-)
Nananana pisze:(...)samopoczucie powinno być gorsze.
Poza tym Mefedron bardziej działa na dopaminę niż serotoninę.
*Metoda jest skuteczna tylko u części osób.
Wiem, że mef działa bardziej na dopaminę, ale jednak w pewnym stopniu na serotoninę także działa.
A generalnie, to chyba spamujemy, bo to nie ten wątek.
Noradrenalina solo jak schodzi, to, cytując za @Modyfikowanym Bigosem, "zwała jest kat". W ogóle tego nie odczuwam, a stymulacja jest. Ciekawi mnie, jak się spisują 2-pirolidyno-1-fenylopropany - np. desoxy-alfa-PPP. Być może wzrasta ich moc i pojawia się profil inhibicji wychwytu zwr., albo nawet monoaminooksydazy. Dochodzi jednak kwestia stereoizomerii, która może je zdeaktywizować. Muszę poczynić trochę research-u na ten temat.
MDPPP > A-PVP > A-PBP > pMPPP >A-PPP > PPP
Ciekaw jestem tego a-PBP oraz MDPBP , MPBP ale ciężko z dostępem do tego w miarę akceptowalnej cenie... pBPPP to które Murti opisywał na blogu jako interesujące - strasznie mnie ciekawi ale nigdzie tego nima :( eh szkoda
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.