Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
dexa nie jem już od lutego tego roku bo tak zwana "magia"zniknęła jutro zarzucam pierwszy raz od 11ms-c.jakieś rady?
Uwaga! Użytkownik yoypad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Jedna: zapnij pasy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 11 / / 0
dexa waliłem z 7-10 razy w zeszłym roku(wrzesień-listopad) zawsze 900mg nigdy mniej nigdy więcej, tak sobie wyliczyłem. Było cud miód maliny %-D były wizualizacje przy otwartych jak i przy zamkniętych oczach. Ostatnio na kaszel starsza kupiła sobie acodin, ale jakoś i nim zapomniała to wpieprzyłem 1op. i chuj nic zero fazy tylko źrenice jak 5zł :wall: , kierwa o co chodzi przecież po takiej przerwie powinienem chociaż coś minimalnie poczuć, a ważę tak ok. 74kg.
  • 2777 / 37 / 0
A o resecie słyszałeś? Spróbuj niedługo jeszcze raz ze swoją standardową dawką i powinno być już znacznie lepiej.
  • 24 / / 0
Chcę wziąść 30 tabletek po około rocznej przerwie. Opłaca sie?
z 3 miesiące temu spróbowałam właśnie 30, i był chuj, a nie faza...
Myślałam że spadnie tolerancja, a tu taki suprise, bo tylko zamuła w głowie, i nic ciekawego poza tym :)
Uwaga! Użytkownik Schizophrenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
Zaginasz czasoprzestrzeń, mi nigdy nie udało się zrobić rocznej przerwy trwającej 3 miesiące.
W każdym razie możesz spróbować z grejpami/Citroseptem.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Dokladnie jesli nie czujecie magii a nie chcecie zwiekszac dawek to kupcie 2-3 duze greypfruty ewentualnie citrosept i po sprawie... musi poklepac :P ja bez greyp to mam chuj nie faze, tylko zmulony jestem zero oevow no chyba ze dawki >900mg ale zdecydowanie lepiej jest 60kropel citro+900mg i baka jst.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2637 / 37 / 0
Schizophrenic pisze:
Chcę wziąść 30 tabletek po około rocznej przerwie. Opłaca sie?
z 3 miesiące temu spróbowałam właśnie 30, i był chuj, a nie faza...
Myślałam że spadnie tolerancja, a tu taki suprise, bo tylko zamuła w głowie, i nic ciekawego poza tym :)
Masz tkzw. "reset". MUsisz go zrobić. A polega to na tym, bierzesz jakąś mniejsza dawkę (dajmy na to 300 mg). I na drugi dzień do właściwego tripa ładujesz dajmy na to 600 mg :-D Miłych lotów :cool: ;-)
  • 24 / / 0
Annika pisze:
Zaginasz czasoprzestrzeń, mi nigdy nie udało się zrobić rocznej przerwy trwającej 3 miesiące.
W każdym razie możesz spróbować z grejpami/Citroseptem.
Chodziło mi o to, że przez ten rok tylko raz wziełam. :rolleyes:

P.S. Spróbuje z tym grejfrutem :D
Uwaga! Użytkownik Schizophrenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
Ja raz po przerwie trwającej ze 3-4 miechy zarzuciłem 900 mg jednorazowo, chociaż zawsze nie przekraczałem 750 mg na raz i chuj, miałem wycięte parę godzin z życia, zero pamięci i świadomości, mimo 10 tablet lecytyny. A zrobiłem tak iż słyszałem, że słabiej działa po przerwie, dlatego chcąc tego uniknąć zarzuciło się więcej niż powinno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich