Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
dexa nie jem już od lutego tego roku bo tak zwana "magia"zniknęła jutro zarzucam pierwszy raz od 11ms-c.jakieś rady?
Uwaga! Użytkownik yoypad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Jedna: zapnij pasy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 11 / / 0
dexa waliłem z 7-10 razy w zeszłym roku(wrzesień-listopad) zawsze 900mg nigdy mniej nigdy więcej, tak sobie wyliczyłem. Było cud miód maliny %-D były wizualizacje przy otwartych jak i przy zamkniętych oczach. Ostatnio na kaszel starsza kupiła sobie acodin, ale jakoś i nim zapomniała to wpieprzyłem 1op. i chuj nic zero fazy tylko źrenice jak 5zł :wall: , kierwa o co chodzi przecież po takiej przerwie powinienem chociaż coś minimalnie poczuć, a ważę tak ok. 74kg.
  • 2784 / 56 / 0
A o resecie słyszałeś? Spróbuj niedługo jeszcze raz ze swoją standardową dawką i powinno być już znacznie lepiej.
  • 24 / / 0
Chcę wziąść 30 tabletek po około rocznej przerwie. Opłaca sie?
z 3 miesiące temu spróbowałam właśnie 30, i był chuj, a nie faza...
Myślałam że spadnie tolerancja, a tu taki suprise, bo tylko zamuła w głowie, i nic ciekawego poza tym :)
Uwaga! Użytkownik Schizophrenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
Zaginasz czasoprzestrzeń, mi nigdy nie udało się zrobić rocznej przerwy trwającej 3 miesiące.
W każdym razie możesz spróbować z grejpami/Citroseptem.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Dokladnie jesli nie czujecie magii a nie chcecie zwiekszac dawek to kupcie 2-3 duze greypfruty ewentualnie citrosept i po sprawie... musi poklepac :P ja bez greyp to mam chuj nie faze, tylko zmulony jestem zero oevow no chyba ze dawki >900mg ale zdecydowanie lepiej jest 60kropel citro+900mg i baka jst.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2651 / 42 / 0
Schizophrenic pisze:
Chcę wziąść 30 tabletek po około rocznej przerwie. Opłaca sie?
z 3 miesiące temu spróbowałam właśnie 30, i był chuj, a nie faza...
Myślałam że spadnie tolerancja, a tu taki suprise, bo tylko zamuła w głowie, i nic ciekawego poza tym :)
Masz tkzw. "reset". MUsisz go zrobić. A polega to na tym, bierzesz jakąś mniejsza dawkę (dajmy na to 300 mg). I na drugi dzień do właściwego tripa ładujesz dajmy na to 600 mg :-D Miłych lotów :cool: ;-)
  • 24 / / 0
Annika pisze:
Zaginasz czasoprzestrzeń, mi nigdy nie udało się zrobić rocznej przerwy trwającej 3 miesiące.
W każdym razie możesz spróbować z grejpami/Citroseptem.
Chodziło mi o to, że przez ten rok tylko raz wziełam. :rolleyes:

P.S. Spróbuje z tym grejfrutem :D
Uwaga! Użytkownik Schizophrenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1291 / 7 / 0
Ja raz po przerwie trwającej ze 3-4 miechy zarzuciłem 900 mg jednorazowo, chociaż zawsze nie przekraczałem 750 mg na raz i chuj, miałem wycięte parę godzin z życia, zero pamięci i świadomości, mimo 10 tablet lecytyny. A zrobiłem tak iż słyszałem, że słabiej działa po przerwie, dlatego chcąc tego uniknąć zarzuciło się więcej niż powinno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.