ODPOWIEDZ
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
nstec pisze:
zrobimy demonstrację pod sejmem i rozróbę jak górnicy
Noooo i protesty na naszej-klasie!!! Inaczej nic nie zdziałamy!
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ja przyniose opony do palenia i petardy!
;]
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
a ja jajca i zwierzęce odchody. Obrzucimy gównem tych zacofańców!!! DO BOJUUUU!!!
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 304 / / 0
nasza klasa photoblog fotka myspace sa okey bo ludzie którzy nie maja w realu znajomych moga sobie z kims w końcu pogadać jest bardzo ważnym ogniwem społecznym np jak nasz dziennik wiec to moze lepiej poskutkowac niz zadyma pod sejmem,
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
Nom tragedia jest w tym kraju xD ja bym proponowal wszystkim przeniesc sie na dopalacze, wtedy moze chemicy zauważą ze jednak nie jesteśmy tacy tępi i rozumiemy ze nie o to w tym chodzi;/ Ale tu jest pies pogrzebany jak to ludziom to powiedziec??;// zacząć drukować podziemne plakaty propagujące nasze stanowisko i uświadomienie młodym ludziom ze to co niby jest Extazą jest zwykłym shitem, którego lepiej jest nie kupować a dla dobrego lotu na imprezie bzp/TFMPP.
Osobiście wole kupić drogie px z dopalaczy(choć sa dużo gorsze skutki uboczne) niz "kota w worku" ostatni raz pseudo-piguły jadłem w lipcu i powiedziałem sobie że pierdole to i nie mam zamiaru truć się syfem;/
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
bez kitu, trzeba propagować hasło owoca! rozesłać jeszcze ludziom na g łańcuszki i zajebać takie opisy %-D
W sumie nei ma co się śmiać, bo dużo zrobić nie możemy co najwyżej jak powyżej.
Zabić wszystkich przekrętnych dilów i wsadzić na ich miejsce znajomków :rolleyes:
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A co Ci tu dil winny jak on bierze od kogoś level wyżej :) Najlepiej nie żryć tego i będzie święty spokój. Chyba nie jesteście wjebani w piguły :p poza tym to nie jest zdrowe i szkoda czaszki, o.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Już lepiej sobie zapodać triptaminę ;] :-p
לאכול חומצה!
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mi tego mówić ani pisac nie musisz ;]

Ja rozumiem, że peace, love & xtc, ale to jest hasło reklamowe tylko :D Tak naprawdę rozkmincie dogłębnie, czy nie potraficie żyć bez tych jebniętych pigułek, w których nie wiadomo co siedzi i w jakich proporcjach. Tak kurwa, zjadłem tego tonę swojego czasu i uważam to za błąd. I za dużo i za często, na szczęście mam to za sobą. A zresztą chuj, trÓjta się :zzz: i tak nic nie wskóracie - albo poprawa jakości wyjdzie jakoś sama z siebie, albo tak to będzie jak jest - kilka dobrych rzutów rocznie. Syf w pixach to na pewno efekt myślenia "i tak zejdzie bo kupią", jestem o tym przekonany, bo widzę co się dzieje wśród moich znajomków. Ustawiają się na dżamprę, to biorą piguły niezależnie od tego, co na ich temat usłyszą od innych. Impreza = pigulenie = zamówienie = wpierdolenie.
Takie buty z cholewami.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1530 / 9 / 0
Ostatnio rozmawiałem ze znajomym czy mógłby coszałtwic z holandii. Odpowiedział po co skoro tu są lepsze tablety :nuts: jak spytalem jaka bania - euforia milosc, czy rozpierdol to byl zadowolony ze rozpierdol. To jest to czego potrzebuje typowy polski konsument :wall:

By pillreports:
ENGLISH VERSION:
Hello
At the moment the drug market in Zurich and Bern is full of pills without MDMA, or MDMA with other substances, sell as XTC.

As an attechement you can find the following alerts:
- High dosage XTC pills
- XTC pills with coffein and amphetamin
- 2C-B sell as XTC
- TFMPP sell as XTC
- m-CPP sell as XTC
- m-CPP+coffein+amphetamin sell as xtc
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.