nstec pisze: zrobimy demonstrację pod sejmem i rozróbę jak górnicy
Jean Cocteau
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
jestem tu gdzie jestem!
Osobiście wole kupić drogie px z dopalaczy(choć sa dużo gorsze skutki uboczne) niz "kota w worku" ostatni raz pseudo-piguły jadłem w lipcu i powiedziałem sobie że pierdole to i nie mam zamiaru truć się syfem;/
W sumie nei ma co się śmiać, bo dużo zrobić nie możemy co najwyżej jak powyżej.
Zabić wszystkich przekrętnych dilów i wsadzić na ich miejsce znajomków :rolleyes:
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Ja rozumiem, że peace, love & xtc, ale to jest hasło reklamowe tylko :D Tak naprawdę rozkmincie dogłębnie, czy nie potraficie żyć bez tych jebniętych pigułek, w których nie wiadomo co siedzi i w jakich proporcjach. Tak kurwa, zjadłem tego tonę swojego czasu i uważam to za błąd. I za dużo i za często, na szczęście mam to za sobą. A zresztą chuj, trÓjta się
Takie buty z cholewami.
By pillreports:
ENGLISH VERSION:
Hello
At the moment the drug market in Zurich and Bern is full of pills without MDMA, or MDMA with other substances, sell as XTC.
As an attechement you can find the following alerts:
- High dosage XTC pills
- XTC pills with coffein and amphetamin
- 2C-B sell as XTC
- TFMPP sell as XTC
- m-CPP sell as XTC
- m-CPP+coffein+amphetamin sell as xtc
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".