Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Tolerka w chuj mi szybko rośnie, ale nie gastro-tolerka :-(
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ile na 1 powiniem tego wziac?masa 60kg
bede mogl dopalic do tego ziela? jak bedzie wygladala bania?
na 2 dzien jest jakas zwala?
Ziele możesz palić ale będziesz mocniej porobiony, ale najlepiej skręc sobie jakieś relanium albo coś żebyś padaczki nie dostał.
U mnie nie ma zwały, ide spać i budze sie normalnie wyspany.
a jak wezme powiedzmy 200 czy nawet mniej to cos podziala?
zawsze biore mniej niz ludzie podaja obojetnie jakiego srodka bo strasznie mocno podatny organizm mam
ile czasu to wchodzi ? bo moze wezme mniej ale co jakis czas bede dorzucal?
a kiedy palic ziele? najpierw, jednoczesnie czy jak tramal sie zaladuje? ludzie dajcie wiecej info bo za godzine zarzucam a malo wiem ;)
szkoda, ze zadnej faq nie powstal..
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.