Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Tolerka w chuj mi szybko rośnie, ale nie gastro-tolerka :-(
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ile na 1 powiniem tego wziac?masa 60kg
bede mogl dopalic do tego ziela? jak bedzie wygladala bania?
na 2 dzien jest jakas zwala?
Ziele możesz palić ale będziesz mocniej porobiony, ale najlepiej skręc sobie jakieś relanium albo coś żebyś padaczki nie dostał.
U mnie nie ma zwały, ide spać i budze sie normalnie wyspany.
a jak wezme powiedzmy 200 czy nawet mniej to cos podziala?
zawsze biore mniej niz ludzie podaja obojetnie jakiego srodka bo strasznie mocno podatny organizm mam
ile czasu to wchodzi ? bo moze wezme mniej ale co jakis czas bede dorzucal?
a kiedy palic ziele? najpierw, jednoczesnie czy jak tramal sie zaladuje? ludzie dajcie wiecej info bo za godzine zarzucam a malo wiem ;)
szkoda, ze zadnej faq nie powstal..
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.