Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Magicien pisze:W jednej buteleczce są 2g PABIALGIN P (Propyfenazon 1,76, Allobarbital 0,24). Co to za dawka? To na raz trzeba wypić czy nawet i parę syropków jebnąć?
1. pół buteleczki styka?
2. na jak długo cała?
3. Jak z zarzucaniem na zjazdach po stymulantach?
4. Jak się miksuje z perazyną np? czy innymi neuroleptykami?
5. Jak oddzielić to kurestwo aminofenazon i co to większe ilości?
taka ilość waleriany jak w syropku to juz chyba czilluje co?
Po stymulantach raczej samo nie zniweluje zjazdu, ale może delikatnie uspokoić, do tego pobudzić żołądek do wydzielania soków trawiennych, by wywołać głód. Co do miksów z neuroleptykami to nie wiem, dla mnie wszystkie neuroleptyki bez wyjątku to zło powodujące warzyfikację i nic poza tym.
And speak my point of view,
But it's not sane...
69plateau pisze:Jedna rzecz mnie po tym irytuje. Bezsenność. Cholerstwo tak mnie aktywizuje, że usnąć nie mogę. Ale jak już usnę, to jakie zajebiste sny....
I właśnie, ktoś testował z kodą?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).