Zablokowany
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
oO moze jednak jestes ;P.. Nie no to dziwne bo ja po 2 mychach mialem niezle misje ;]..
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
no to ja kiedyś pisałem o tych myszkach. rzeczywiście robiły dziwnie, ale że było to jakieś 1,5 roku temu to dokładnie nie pamiętam. i faktycznie ostatnio słyszałem że znowu się pojawiły wraz z jakimiś jing-jangami czy innymi chińskimi znakami. grunt że ryją beret, a w którą stronę to nieważne :) zastanówcie się czy wolicie takie co działają dziwnie, czy takie co nie działają wcale? :>
It never got weird enough for me.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Driver »
UNOY pisze:
zastanówcie się czy wolicie takie co działają dziwnie, czy takie co nie działają wcale?
Mają działać,ale tak jak krążki,a nie jakieś gó...,które nie wiadomo czym jest.

W kuj-pom kilka miechów była partia ying-yangów po których sporo osób zaliczyło kiepskie jazdy.To jednak było nic do Słoneczek w kolorze czerwno-bordowym.Tak się złożyło,że prawie cała moja ekipa się tym badziewiem załatwiła.Znajomy kompletnie przestał ogarniać sytuację i gdyby nie to,że jako jedyny byłem trzeźwy to nikt by mu nie pomógł.W pewnym momencie prosił żeby zadzownić na pogotowie,bo tak źle się czuł.Pierwszy raz w życiu widziałem kogoś na tak fatalnym tripie.Jedyny plus w tym to taki,że dostał taką awersję do piguł,że od 2 miechów nie tyka.

Niezła paranoja się zrobiła,że na takie "coś" można się nadziać.
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sweeper »
UNOY żenada... tablety maja zawierac mdma a nie jakies gówna. Jakbym chcial miec takie jazdy to bym psychotropy zarzucał. Od dropsa oczekuje ekstazy a nie jakis chujowych lotów :/ Między innymi przez takich jak ty polskie kule są takie jakie są "bo i tak klepią" a to jak klepią sie nie liczy bo i tak sie sprzedadzą
Uwaga! Użytkownik sweeper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: B00ki3 »
no,mysle ze psychotropy to szczegolnie wytworza ci pelna psychodele :P...
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Whitedead »
U nas w kuj-pom sa wlasnie dwa rodzaje kolek te do zabawy na dyske i te na psychodele przy bace i zeby sie posmiac te kolka z 2 c costam sa zajebiste POLECAM!
Życie idioty to nie bułka z masłem..
  • 614 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
Whitedead - odezwij się do mnie na gg. Napisałem pm'a ale nie wiem czy dochodzą.

Sorry za OT w tym miejscu, już znikam.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
A moze to nie lsd tylko ktos nakupił RC i bawi się w produkcje kolek?
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Brawo Panie Johnie Stuart. Uzupełnił Pan temat tym czym jest już wypełniony.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
Hura! %-D
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
Zablokowany
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.