Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... Z_etu.html
jeszcze cytaty z naszego forum wzieli. Roni domagaj sie jakichs tantiemow za:
Gazeta.pl:
Inni radzą, jak brać: "Tydzień tramalenia, 5 dni przerwy, tydzień tramalenia, 5 dni przerwy... itd.".
Liczby porażają: w 2004 roku śląski NFZ zrefundował zakup 5986 opakowań tramalu w kroplach, w 2007 - aż 18 900. Prognozy wskazują, że w tym roku będzie to 20 tysięcy.
jeszcze cytaty z naszego forum wzieli. Roni domagaj sie jakichs tantiemow za:
Gazeta.pl:
Inni radzą, jak brać: "Tydzień tramalenia, 5 dni przerwy, tydzień tramalenia, 5 dni przerw
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
ale te 20 tys. butelek...
Jebana butla.
@Roni Regan - to ciesz się bo pierwszy skręt jest najlżejszy. Każdy następny będzie coraz gorszy. Teraz już wiesz jakie to uczucie, więc można z czystym sumieniem powiedzieć że wjebałeś się w opiaty. I taka niezbyt optymistyczna perspektywa - do końca życia walka z uzależnieniem :-)
Co do uzależnienia do końca życia, no to większość osób z tego forum ma ten problem. A ja nie jestem czystym typem opiatowca, tylko raczej politoksykomanem. Jednak koda i kratom to moje ulubione dragi.
A co do absty tramalowej, to nie mam zamiaru już kupować butli, tylko czasem mniejsze ilości.
No a teraz czuje wstręt do tramalu(ten smak kropli <_< ) choć za miesiąc-dwa pewnie przejdzie.
Edit :
że wjebałeś się w opiaty.
Romek1982 pisze: Tramal jest słabym opiatem ?? Nie powiedziałbym. Ani się obejrzysz jak będziesz brał po 1000mg i więcej.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.