...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="Ester"]
Ja ostatnio jeszcze na całkowitej abscie miałem takie perypetie z kumplem ze szkoły, który chciał koniecznie zobaczyć jak ja palę. Upominał się z początku przy każdej okazji jak palił i stałem obok (średnio co półtora dnia), z czasem coraz częściej zdarzało mu się odpuszczać.

- weź bucha
- nie
- czemu?
- nie chcę
- czemu nie chcesz?
- bo kurwa nie chcę
- no weź spróbuj
- nie! kurwa i tyle! weź wypierdalaj!
//chwila ciszy
- no weź zapal
- NIE CHCĘ KURWA nie rozumiesz?! NIE TO NIE KURWA I TYLE!
- no ale jednego macha tylko...
- Nie! Kurwa, wypierdalaj!

A potem już tylko "spierdalaj" na każde naleganie. Po ok. miesiącu odpuścił ]

było mu kurwa od razu powiedzieć
"no dobra zapale ale ty najpierw przyjeb ze mną z jednej pompki"
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nonname »
Trzeba było wziąć lufę do papy i mu wydmuchać temat, albo wpuścić ślinę :gun:
Kuuuuurwa, ale ja jestem zły buahahaha %-D
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2009 przez nonname, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 179 / 1 / 0
ja se tłumacze ze jestem najmądrzejszy i wiem co robie...
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlackBerry »
po co sie tlumaczyc... kazdego indywidualna sprawa, a jesli sie czepia to nie trzeba z nim gadac..
  • 73 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: AmneziaHaze »
po prostu kichaj na kreski
jestem drugi
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mefistofeles »
Najlepiej zmontować jakąś wymówkę solidną na przykład "stary naprawdę zrozum robię miesiąc przerwy" itd, itp, często zmniejsza czujność zaprutego ziomka i w jego główce rodzi się przejaw matczynej troski "ok - zapalimy innym razem, rozumiem" :)
Uwaga! Użytkownik mefistofeles nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
Temat jest taki trochę... jakby brakowało podtytułu "...żeby chłopaki się nie obraziły".
Jednak rzeczywiście czasami nie chodzi tylko o to, żeby być asertywnym i powiedzieć 'nie bo nie', ale o to żeby kogoś szybko spławić i mieć święty spokój, wtedy różne powyższe "uzasadnienia" mają uzasadnienie, a co do zmiany znajomych to różne są układy, więc nie mówcie komuś, że jak ktoś zacznie mu wciskać dragi to ma powiedzieć - "już was nie lubię, idę do piaskownicy, gdzie są grzeczne dzieci".
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Powiedz, że masz uczulenie na narkotyki.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 463 / 6 / 0
ja mówie:
"już to przerabiałem, brałem to, sie stoczyłem a teraz wyszłem z dołka ale już nie mogę ani jednego bo jak spróbuję raz to sie zmienie z powrotem w psychola i moge potem kogoś zabić czy coś lub nawet siebie... zniszczyć życie poraz kolejny, nie dziekuję... ale miłej zabawy spokojnie ja nie potrzebuję by sie dobrze bawic."
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
jak ja mowie nie i chuj to jest wyjasnione i pozamiatane.

ale nie powiem wkurwia jak debile nalegaja- ale weeez wypij ale weeez macha
.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.