Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: W takich momentach trzeba zacząć intensywnie o czymś myśleć, żeby zapomnieć, że "oni wszyscy się na mnie patrzą!!"
tyle że ja należę do tej grupy która nie radzi sobie ze stereotypami społecznymi, dlatego wybieram samotne tripy, z dala od aglomeracji miejskich / wiejskich - łąka, las, góry, jezioro itp.
wczoraj zjadłem 3 kartony hoffmana. czuje się lekko "odkorbiony" i zmęczony psychicznie, ale euforia nie ustaje :D. można w takim stanie przygrzmocić 300-450 kodeiny?
jeszcze nie byl do konca soba ?
po ilu godzinach czlowiek jest w 100% trzezwy po zazyciu,
czytalem ze do 12h a tutaj chyba tzw. afterglow jesli nie myle trwa jeszcze,
proboje to zabic Xanaxem + odrobina piwa.
za malo bylem doinformowany o LSD, nie do konca zadbałem o 100% komfortowe S&S,
teraz juz bym lepiej wiedzial jak i co...
mocno trzymał sześć godzin, lekkie efekty potem jeszcze przez jakieś 4 godziny.
szczerze mówiąc spodziewałam się totalnego odmóżdżenia, a tym czasem jak się skupiłam to potrafiłam normalnie rozmawiać. No, powiedzmy że normalnie. Bez kitu, cieszę się, że to stestowałam.
Ciężko było jedynie z zaśnięciem, przez ostatnie 48 godzin na sen znalazłam raptem 3h. I te źrenice na drugi dzień. O i jeszcze coś. Cały czas kaszlałam, przez ten ohydny posmak.
Nie spodziewałam się czegoś takiego. I prawda, że żaden trip raport nie odda tego co się dzieje (:
doustnie = 0.25 mg winianu. Zażyte po rozcieńczeniu w 10 cm3 wody. Bez smaku. 17:00:
Początek zawrotów głowy (...)[/i]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.