Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 213 / 2 / 0
Niewątpliwie jeden z dragów na którym lepiej się nie pokazywać normalnym ludziom to kwas. Tylko, żeby się to nie przerodziło w jakąś paranoję bo właśnie przez to się wygląda nienaturalnie (np. gdy widzisz na dróżce/ulicy ludzi i chowasz się przed nimi za krzakami zamiast iść jak normalny człowiek %-D )
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 504 / 2 / 0
nie ma czegoś takiego żeby iść jak normalny człowiek. niewykonalne :D
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 2497 / 49 / 0
W takich momentach trzeba zacząć intensywnie o czymś myśleć, żeby zapomnieć, że "oni wszyscy się na mnie patrzą!!"
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
W takich momentach trzeba zacząć intensywnie o czymś myśleć, żeby zapomnieć, że "oni wszyscy się na mnie patrzą!!"
Zapomnieć, tak po prostu, jest po prostu nieprosto i ciężko. Nie da się. Można po prostu się tym nie przejmować i tłumaczyć sobie, że to tylko taki kwaśny wkręt, kolorowa nieprawda, a oni niech się gapią skoro nigdy człowieka nie widzieli :-)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 504 / 2 / 0
albo po prostu zachwycać się wizjami/ przemyśleniami i olać socjofobie.
tyle że ja należę do tej grupy która nie radzi sobie ze stereotypami społecznymi, dlatego wybieram samotne tripy, z dala od aglomeracji miejskich / wiejskich - łąka, las, góry, jezioro itp.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 504 / 2 / 0
nie mogłem edytować więc pisze niżej.
wczoraj zjadłem 3 kartony hoffmana. czuje się lekko "odkorbiony" i zmęczony psychicznie, ale euforia nie ustaje :D. można w takim stanie przygrzmocić 300-450 kodeiny?
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 612 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: zaqzax »
ehh u mnie po 13h od zazycia jestem trzezwy ale czuje jeszcze takie "coś", jakbym
jeszcze nie byl do konca soba ?

po ilu godzinach czlowiek jest w 100% trzezwy po zazyciu,
czytalem ze do 12h a tutaj chyba tzw. afterglow jesli nie myle trwa jeszcze,
proboje to zabic Xanaxem + odrobina piwa.

za malo bylem doinformowany o LSD, nie do konca zadbałem o 100% komfortowe S&S,
teraz juz bym lepiej wiedzial jak i co...
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: example »
ja ostatnio pierwszy raz w życiu zarzuciłam połówkę, wchodził chyba z 1,5 godziny, więc myślałam w pewnym momencie że lipny był. Ale się nie zawiodłam jednak (:
mocno trzymał sześć godzin, lekkie efekty potem jeszcze przez jakieś 4 godziny.
szczerze mówiąc spodziewałam się totalnego odmóżdżenia, a tym czasem jak się skupiłam to potrafiłam normalnie rozmawiać. No, powiedzmy że normalnie. Bez kitu, cieszę się, że to stestowałam.
Ciężko było jedynie z zaśnięciem, przez ostatnie 48 godzin na sen znalazłam raptem 3h. I te źrenice na drugi dzień. O i jeszcze coś. Cały czas kaszlałam, przez ten ohydny posmak.
Nie spodziewałam się czegoś takiego. I prawda, że żaden trip raport nie odda tego co się dzieje (:
[i]4/19/43 16:20: 0.5 cm3 Z 1/2-promilowego, wodnego roztworu winianu dwuetyloamidu,
doustnie = 0.25 mg winianu. Zażyte po rozcieńczeniu w 10 cm3 wody. Bez smaku. 17:00:
Początek zawrotów głowy (...)[/i]
  • 2497 / 49 / 0
Posmak i bezssennosc. Hmm, wydaje mi sie, ze mogles zjesc bromowazke, albo doc/doi
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Tez tak sądze ze to nie lsd, u mnie nawet po malych dawkach 50-80 ug nie dało sie normalnie myslec ani rozmawiac , wszystko było takie abstrakcyjne.
kapo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.