Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Co byscie z tym zrobili

Czas głosowania minął 27 stycznia 2008

Wszystko spalili sami
31
39%
Podzielili byscie sie z potrzebujacymi
35
44%
rzadali byscie znalezne -5% od wartosci
1
1%
Nie obchodzi mnie to
2
3%
Oddali wszystko na policje
11
14%

Liczba głosów: 80

ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Uhuhu... ja to bym zabrała wszystko i zaraz zrobiła ciasto z haszem %-D No a później nie musiałabym się martwić o prezenty na następne święta...
Uwaga! Użytkownik wyjadacz_agrestu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
co za idiota znajduje 5,5 kilo, i oddaje policji no palant :nuts: jestem zbulwersowany <_<
...
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
spaliłbym sam. W tydzień
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
po jednym dniu w którym wypalił byś 1/7 tego chyba nie dał byś rady palić dalej:)
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
Kto wie, może by się dało wszystko dobrze spożytkować?
Ta, przekazać na sierociniec...
Nie bój się plamy na swetrze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.