Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Co byscie z tym zrobili

Czas głosowania minął 27 stycznia 2008

Wszystko spalili sami
31
39%
Podzielili byscie sie z potrzebujacymi
35
44%
rzadali byscie znalezne -5% od wartosci
1
1%
Nie obchodzi mnie to
2
3%
Oddali wszystko na policje
11
14%

Liczba głosów: 80

ODPOWIEDZ
  • 109 / 1 / 0
http://wiadomosci.onet.pl/1675403,11,item.html

Hmm ja bym zebral tyle ile bym mogl i z polowy zrobilbym ognisko a reszte skitral

p.s. ciekaw jestem czy gdyby mnie policja jebla czy by uwierzyli ze znalazlem to na plazy :D hehe
Normalnie sciska mnie od srodka ze mnie tam nie bylo ;P
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
i pomyslec ze w kolobrzegu bywam czesciej niz ustawa przewiduje. musze czesciej chodzic po plazy %-D
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
Wezwałbym policje, żeby uratować kilka istnien
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
normalny pisze:
Wezwałbym policje, żeby uratować kilka istnien
a policja sprzedalaby to po swojemu ^_^ Twoj wielki plan spalil na panewce

w sumie problem by byl z obsluzeniem 5 kg haszu bez dobrych kontaktow. pewnie bym sobie troche wzial do jarania, troche rozdal, a reszte gdzies skitral.
  • 273 / 2 / 0
fakt, ten hasz moglby zabic tysiace istnien, albo w najlepszym wypadku doprowadzic ich do mieszkania na dworcu, co nie ? normalny aka nasz kochany moralizatorze aka panie-nie-wiem-co-to-narkotyk-ale-
to-zlo-kazdy-cpun-to-dworzec-i-tepy-margines-bo-ja-sensej-wtorny-analfabeta-wiem-lepiej-choc-nie-wiem-nic ?
  • 20 / / 0
sensei owczem, ale analfabeta (wtorny czy miewtorny) to NIE! przeczytaj to a moze przejzysz na oczy
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
nie wygryziesz mahdiego w sumie. chociaz trzeba docenic podjecie sie proby
%-D
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 273 / 2 / 0
dzieki, przejrzalem

niestety, ale analfabeta, czytalem twoje posty
na moje oko nowy wkret czempiona, co o tym myslicie ?
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Na milicje bym to zaniósł, a co!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 20 / / 0
dzieki, przejrzalem
przejrzec to sobie mozna gazete w klopie. to trzeba przeczytac w całości

oczywiście jestem Chempion.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.