Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 200 / 1 / 0
Bill pisze:
zrobić samemu imho i dać x4 piołunu i jeszcze jednego zioła zapomniałem jakiego).
Anyż.
kiri-jolith pisze:
absynt nie zawiera piolunu, tylko thujon
Zawiera ekstrakt alkoholowy piołunu (olejki eteryczne zawierają tujon).
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
zaśmiechany kapelutek pisze:
Bill pisze:
zrobić samemu imho i dać x4 piołunu i jeszcze jednego zioła zapomniałem jakiego).
Anyż.
Nie. Coś tam gwiazdkowe, czy gwiazdowe, czy gwiazdowate. Nie pamiętam i nie chce mi się szukać.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Zwracam honor.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
jak dla mnie wyborowa ma w sobie cos z ekskluzywnej wódki

głównie dlateo ze jes naprawde dobra i bardzo niedoceniania, wobec czego siegaja po nią jedynie prawdziwi koneserzy

a teraz wale sobie walkera, kupilem 0.5 za 51.60 i jestem bardzo zadowolony
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
jak dla mnie wyborowa ma w sobie cos z ekskluzywnej wódki
Już nie.
I'm broken.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
Wyborową widziałem w KAŻDYM włoskim i belgijskim barze, w którym byłem, także skończ. Obcokrajowcy bardzo ją sobie cenią, porównują do rosyjskich. W sklepach też tylko Wyborowa. Z polskich wódek oczywiście:)
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Nie mówię, że zła. Po prostu była lepsza.
I'm broken.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Ekskluzywne? Goldwasser, Starka, Siwucha.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
jak ekskluzywnie to wole jakis rum, koniak albo łyche :D wódki ewentualnie smakowe chociaż czysta lepsza... ale sie kombinuje z tymi drinkami :)
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.