how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
smoke elite pisze: ojcec nazbieral jebanych informacji o moich kolegach i o mnie i jestem w ciezkiej sytuacji. jeszcze kolejny tydzien i zaczne sie czyscic.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
P.S. do mamy i taty: huj wielki dwa bombelki sie nie nawroce i huj mie to boli. pozdro 600
przerwy na pewno troche daja, proporcjonalnie do ich dlugosci, ale po ponownym zapaleniu tolerancja rosnie absolutnie nieporowynywalnie szybciej niz za poczatkow swojego jarania
moje przerwy w jaraniu ? chocbym chcial, nie mam sie czym chwalic ;D jakies tam krotkie przerwy miewam, jednak generalnie jaram od paru lat z podobna, moze nawet narastajaca czestotliwoscia, tudziez - czytaj : bardzo czesto, i podobnie jak koonowi - jest mi z tym kurewsko dobrze, mniejsza moc ale boski czilalt boskim czilaltem pozostanie
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.