Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Ja już nie pale kilka tygodni i nie zamierzam tego zmieniać :o)
לאכול חומצה!
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
ja tez juz 2 tydzien nie jaram :-D jakos mnie zmotywowalo to polepszenie fazki, zobaczymy jak bedzie w ten weekend (5g juz czeka ;])
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
sdfasdfsdf
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 920 / 163 / 0
nie pale od wczoraj... i juz dzisiaj kminilem siano na baku... ale nie wyszlo za to jutro koles da mi do sprzed. 2 paxy i sie boje o nie... czy dotrwaja czy tez skopce je zaraz po tym jak je dostane i bede kolowal siano szybko... ciezka sprawa. nie chce przestac a bede musial dostalem OSTATNIA szanse od starych i jak ja zaprzepaszcze to tylko jedna opcja mi zostaje: komisariat. ojcec nazbieral jebanych informacji o moich kolegach i o mnie i jestem w ciezkiej sytuacji. jeszcze kolejny tydzien i zaczne sie czyscic. mudsze przetrwac bez bucha do konca matury i juz wiem ze bedzie ciezko kurwa...
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Ja mam teraz taki myk, że od ok. 2 miesięcy palę dzień w dzień. Wcześniej paliłem tak 1 na tydzień, dwa. Teraz codziennie kopce lolka i chodzę zajebany i powiem szczerze, że jakoś zajebiście dobrze mi z tym xP
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
tera ja nie palii, bo jestem na falii
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nom »
...ja kiedys paliłem w huj,od 12 roku zycia gdzies tak ale tak codziennie to tylko z 2 lata 13-14, potem coraz żadziej itp. potem w LO znowu troche wiecej ogólnie nie jarałem jak wariat bo mi zawsze 1-2 buhy wystarczyły żeby mnie pozamiatać,ogólnie coraz żadziej a teraz to wógole prawie,ale to dlatego,że od pewnego momentu mi sie włączyły bad tripy po jaraniu....wystarczy,ze zajebie 1 buha i moge miec mega bad tripa :scared: dlatego przestałem... ma ktos cos takiego jak ja?
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2007 przez nom, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
smoke elite pisze:
ojcec nazbieral jebanych informacji o moich kolegach i o mnie i jestem w ciezkiej sytuacji. jeszcze kolejny tydzien i zaczne sie czyscic.
je pierdolę, współczuję starego który chce posłać swoje dziecko do pierdla. Jedź z nim, pije browary to go jedź od ćpunów, pali fajki też. ;-) Nie wiem, ale ja nigdy nie dałem za wygraną ze starymi i jestem z tego dumny :-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 920 / 163 / 0
ja tez nie przegralem mam tylko do czerwca mieszkac w dmou, uczyc sie, zdac mature i skonczyc szkole a pozniej jade do holandii czyli tak jakby tylko uleglem ale dlatego ze stary znalazl moje palenie i chcial na szmaty dzwonic nie chcialem przypalu wiec sie zgodzilem na warunki i na terapie %-D ogolnie hujowa opcja ale dzieki temu przejaralem caly czas od przypalu czyli jakies 4 miechy i jakos udaje mi sie dalej zostac w domu. na 10 testow tylko 2 mialem negatywne... ciezki przypadek ze mna ale moi starzy sie nie poddaja tylko jeszcze bardziej mie dopierdalaja. ostatnio wrocilem za bardzo spalony do chaty i kolejny przypal- ostatnia szansa. oni sa dziwni chca mi niby pomoc i sie o mnie boja ale huj wie co oni maja w baniach. jedno wiem: rysuja mi mozg swoimi bredniami i pustym pierdoleniem. moj plan to wytrzymac ten okres, w miare nie jarac, a pozniej to juz wyjechac.

P.S. do mamy i taty: huj wielki dwa bombelki sie nie nawroce i huj mie to boli. pozdro 600
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: don skuninhos »
cala odpowiedz na watek zawiera sie w poscie paszczy z pierwszej strony
przerwy na pewno troche daja, proporcjonalnie do ich dlugosci, ale po ponownym zapaleniu tolerancja rosnie absolutnie nieporowynywalnie szybciej niz za poczatkow swojego jarania

moje przerwy w jaraniu ? chocbym chcial, nie mam sie czym chwalic ;D jakies tam krotkie przerwy miewam, jednak generalnie jaram od paru lat z podobna, moze nawet narastajaca czestotliwoscia, tudziez - czytaj : bardzo czesto, i podobnie jak koonowi - jest mi z tym kurewsko dobrze, mniejsza moc ale boski czilalt boskim czilaltem pozostanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.