...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 33 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Poldek »
WildMonkey pisze:
ja o dziwo po ok 3 dniach mam już dobry humor i nie bardzo ochotę na wzięcie czegokolwiek, ale to ja, a tobie Poldek współczuję. powodzenia w niećpaniu bo widocznie się nie odnaleźliście ;-)
Niewspółczuj ; p wszystko przez mój debilizm ; / zacząć ćpać w wieku 13 lat to największa głupota jaką można zrobić ;/ Jestem debil debil i jeszcze raz debil ;/ tylko szkoda że dopiero po ponad 2 latach to zrozumiałem ... ehh tza płacić za błędy ...

Motto na reszte życia ?
Żyć na trzeźwo ...

Niby chuj nie motto a jednak :)
Uwaga! Użytkownik Poldek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Poldek Ty masz 15 lat?
Excellence.
  • 33 / 2 / 0
Guść pisze:
Poldek Ty masz 15 lat?
a no ...
Uwaga! Użytkownik Poldek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
:/// ale kurwa kogo to obchodzi że ty przestajesz ćpać. Zakładasz nowy watek i to dużą czcionką, jakbyś odkryła Amerykę, zamiast napisać w jakimś bezsensownym temacie w knajpie "nara brudne narkomany ja już nie cpam" to kurwa robisz wielką dyskusje i polemnike na temat niewpierdalania przez Ciebie dxmu czy tam chuj wie co ty jadłaś.
a zresztą i tak już za późno :]]]] hehehe
Ostatnio zmieniony 19 września 2007 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 2 / 0
ksionc

albo sie przyłanczasz albo współczujesz albo wspierasz albo spierdalasz... kapiszi ? ;>
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
@Poldek
dzięki za wsparcie. Kolega wyżej poprostu nie rozumie,że ten wątek nie jest tylko dla mnie, i nie ma sie tyczyć tylko MOJEGO rzucania ćpania, ale WSZYSTKICH tych, którzy chcą z tym skończyć, a samotnie nie umieją, bo RAZEM raźniej i łatwiej, nawet przez HR.

p.s
Poldek pisze:

Motto na reszte życia ?
Żyć na trzeźwo ...
Kurwa z każdą chwilą, gdy słucham zajebistej muzy teraz, mojej muzy, tej "do ćpania", gdy pale kolejnego dziś już papierosa, i gdy kończe tego browara, to z każdą chwilą czuję,że nie wytrzymam.. Kurwa, do tego mam w torbie Lorafen (Lorazepam), który też znalazłam wczoraj u dziadków w apteczce, przed samym wyjazdem.... Sorry za te przekleństwa, ale jest źle...Dopiero teraz zacznie sie wojna ze samą sobą. Ja ją wygram. Nie ja-ćpunka.
Ostatnio zmieniony 19 września 2007 przez SzALoNa 8)), łącznie zmieniany 1 raz.
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
z doswiadczenia wiem ze zaglebianie sie w forum dla cpunow nie pozwala na skuteczne rzucenie.
no ale powodzenia
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
Najpierw to trzeba sie uniezależnić od hypera, a potem od syfó.
kodeina
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
chomik_morski pisze:
Najpierw to trzeba sie uniezależnić od hypera, a potem od syfó.
innej opcji nie ma...
hajper ciągnie
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: piX »
a
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008 przez piX, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.