Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Kurde u mnie w liceum kiedyś chłopaki, niby dla beki :wall: sobie kupili flaszkę... Beka bęką, ale jakoś szacunek stracili...Przynajmniej u wychowaczyni :-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Nie dość, że środek co najmniej budzący pogardę, to jeszcze upublicznili się z tym. Ale czego nie robi się dla sławy %-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Procentee pisze:
Nie dość, że środek co najmniej budzący pogardę, to jeszcze upublicznili się z tym. Ale czego nie robi się dla sławy %-D
Chyba raczej wątpliwej :wall: %-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Eczek20 »
jakiś czas temu znalazłem sie na melince ciężka sytuacja była z $$ pito tam oczywiście dykte trafiłem w porę bo przygotowywano ten trunek do spożycia (0.25l dykty 0.25l wody) wypiłem 3szkanleczki na gorąco jeszcze a że byłem trzeźwy to chyba sumienie powiedziało nie idź stad wpizdu podziękowałem za gościnę
niby wchodzi bez oporu smak ujdzie ale właśnie ten aspekt moralny chyba pozostaje
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
zainteresowałem się tematem i znalazłem(wątpliwej jakości, ale prawdopodobnie brzmiące) informacje, że denaturat odkaża się z bitrexu za pomocą podchlorynu sodu, który jest składnikiem m.in domestosa

http://pl.wikipedia.org/wiki/Podchloryn_sodu

http://www.konstancin.com/forum/read.php?3,11386

podkreślam, że nie wiem na ile te informację są prawdziwe i zweryfikowanie ich pozostawiłbym prawdziwym chemikom.

a tu jakiś "bełkot"- czyli to nie jest takie proste jak się wydaje, chociaż nam nie zależy zapewne na uzyskaniu 100% czystości produktu

http://forum.vmc.org.pl/viewtopic.php?t=20661
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 80 / / 0
max przykry ten film.
współczuje temu Rybie.
imo nie powinno się tego pić.już lepiej wino walnąć
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Wolał bym walić do końca życia dopalacze niż spić dykte %-D Gośc na filmie mówił że w żyłę dawał, ciekawe czy mówił prawdę. Ja bym wolał raz na 5 dni jebnąć w kabel niż codziennie pić dyktę :-D
  • 198 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nord »
Ciekawe co gorsze czy dykta czy spirol za 12 zł z bazaru.
Uwaga! Użytkownik nord nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Ten za 15zł jest lepszy ;-)
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: spitu »
oj ludzie heheh
juz bez przesady, dobrze wiecie ze to trucizna...
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.