Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Kurde u mnie w liceum kiedyś chłopaki, niby dla beki :wall: sobie kupili flaszkę... Beka bęką, ale jakoś szacunek stracili...Przynajmniej u wychowaczyni :-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Nie dość, że środek co najmniej budzący pogardę, to jeszcze upublicznili się z tym. Ale czego nie robi się dla sławy %-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Procentee pisze:
Nie dość, że środek co najmniej budzący pogardę, to jeszcze upublicznili się z tym. Ale czego nie robi się dla sławy %-D
Chyba raczej wątpliwej :wall: %-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Eczek20 »
jakiś czas temu znalazłem sie na melince ciężka sytuacja była z $$ pito tam oczywiście dykte trafiłem w porę bo przygotowywano ten trunek do spożycia (0.25l dykty 0.25l wody) wypiłem 3szkanleczki na gorąco jeszcze a że byłem trzeźwy to chyba sumienie powiedziało nie idź stad wpizdu podziękowałem za gościnę
niby wchodzi bez oporu smak ujdzie ale właśnie ten aspekt moralny chyba pozostaje
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
zainteresowałem się tematem i znalazłem(wątpliwej jakości, ale prawdopodobnie brzmiące) informacje, że denaturat odkaża się z bitrexu za pomocą podchlorynu sodu, który jest składnikiem m.in domestosa

http://pl.wikipedia.org/wiki/Podchloryn_sodu

http://www.konstancin.com/forum/read.php?3,11386

podkreślam, że nie wiem na ile te informację są prawdziwe i zweryfikowanie ich pozostawiłbym prawdziwym chemikom.

a tu jakiś "bełkot"- czyli to nie jest takie proste jak się wydaje, chociaż nam nie zależy zapewne na uzyskaniu 100% czystości produktu

http://forum.vmc.org.pl/viewtopic.php?t=20661
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 80 / / 0
max przykry ten film.
współczuje temu Rybie.
imo nie powinno się tego pić.już lepiej wino walnąć
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Wolał bym walić do końca życia dopalacze niż spić dykte %-D Gośc na filmie mówił że w żyłę dawał, ciekawe czy mówił prawdę. Ja bym wolał raz na 5 dni jebnąć w kabel niż codziennie pić dyktę :-D
  • 198 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nord »
Ciekawe co gorsze czy dykta czy spirol za 12 zł z bazaru.
Uwaga! Użytkownik nord nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Ten za 15zł jest lepszy ;-)
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: spitu »
oj ludzie heheh
juz bez przesady, dobrze wiecie ze to trucizna...
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.