Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
139
26%

Liczba głosów: 533

ODPOWIEDZ
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
nie smakuje mi to w ogóle (gorzkawe), ale wypicie kody z ekstrakcji antidolu czy skruszonych tabletek thiocodinu to pryszcz przy wypiciu kropli tramadolu. póki co to dla mnie najgorszy smak, jaki kiedykolwiek miałam w ustach. no, może poza mięsem ;]
tak więc zaznaczyłam odpowiedź drugą.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GetHigh »
Roztworek z Antka jest trochę gorzki ale da sie przerzyć. Mi to bardziej podchodzi niż wóda, nie jest wcale taki zły jak mówią co niektórzy.

Zaznaczyłem odpowiedź drugą. ;)
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2009 przez GetHigh, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik GetHigh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 400 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: popjerdol »
Roztwor z antidolu, nawet mlekowaty jest istna rozkosza podniebienia w porownaniu do pokruszonego i wymieszanego z woda, sokiem thiocodinu. Nie da sie tego gowna wypic na jeden raz, pare razy z zatykaniem nosa bo inaczej nie przejdzie. Cos okropnego.

Ale generalnie to ma nie smakowac, to ma dzialac :-)
mowie brednie, nie sluchajcie mnie
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: martwa »
dla mnie ogolnie smak kody z antidolu nie jest jakis szczegolnie tragiczny... duzo gorszy jest sok grejpfrutowy, ktorego po prostu przelknac nie jestem w stanie, nie nie nie :x
  • 989 / 35 / 0
Im dłużej brałem kode tym gorzej smakowała.
Ekstrakt antka jeszcze ujdzie, ale lykanie antka bez ekstrakcji to masakra, fuj.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Mało wody i na raz.

W porównaniu z goryczą Calea zacatechichi to marcepan.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
nie, ale w porównaniu do benzydaminy to kurwa ambrozja %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Nie smakuje mi, szczegolnie jak jest calkowicie czyste, bo ma wtedy taki specyficzny smak zjebaany. Potem najgorszy jest syrop z DXM mietowo-truskawkowy ktory pilem tylko 3 razy w zyciu. Pote galka, chociaz nie czuc smaku jak sie zamoczny w wodzie.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
A tam, marudzicie. Mi nie przeszkadza smak jakichkolwiek preparatów z kodeiną, wręcz podświadomie mi smakują na myśl o ich działaniu :)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 637 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Piotr »
Thio już tak chujowo smakuje, że wymiękam, w ogóle już mam dosyć tych tabletek. Ile można :)
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.