Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
a jest tutaj ktoś kto by tego nie zjarał? ^_^

aha, przypomniała mi się dawna akcja u kumpla na "melinie"
Siedzimy, jaramy zioło, nagle ktoś stuka do drzwi od garażau
A. mówi- kurwa to pewnie mój stary
Otworzył i rzeczywiście...
Stary usiadł i mówi: słuchajcie, ja wiem że wy tu palicie marihuane...
my już w szoku i zesrani,
a on: ale wiecie ja zawsze tak myślałem jak to jest. Ostatnio jak byłem w Anglii i mój kolega to spalił to chodził zawsze taki wesoły.
Potem gadka szmatka a my nad tym długo nie myśląc, nabiliśmy lufę :-D
mówię Wam jak on to śmiesznie jarał, jak fajkę ^_^ Ale jego stary się wtedy zjarał. masakra, mówił o szkole jak był łepkiem, co on w życiu robił, co narozrabiał :-) mieliśmy taki polew, a już nie mówiąc o moim kumplu, co musiał czuć jak patrzył na swojego zjaranego ojca ;]
kumpel potem opowiadał że jak stary wpadł do domu to opierdolił prawie całą lodówkę i spał do 14 %-D
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2007 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
ja mam całkiem "czasową" mamę, znaczy też do granic, bo na pewno gdyby się dowiedziała że ćpam to by nie było ciekawie, ale wiem, że by ze mną bez problemu zioło zapaliła, ciotka tak samo :-) tylko jest problem bo ja zioła nie palę :-p
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
No ja namawiałem ich na jointa kiedyś ale chyba sie bali
nunc stans
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
bardzo chetnie bym ujaral rodzicow ale oni sa przeciwni narkotykom a poza tym mam z nimi slaby kontakt emocjonalny. a bylby klimacik: ogien w kominku blant krazy, pijemy drogie piwko i godzimy sie wszyscy....esh kurw rokzklejam sie :'( wes sie w garsc blind babo jedna :argue:
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
U mnie nie ma szans na zjaranie się z rodzicielami, chociaż wiem, że mój ojciec kiedyś jarał całkiem ostro, więc kto wie...może by się zgodził :o) Ale wolę nie próbować, zresztą i tak mieszka zupełnie gdzie indziej niż ja, to kontakt jest...niewielki.
Moja matka ma opory, żeby ze mną piwo wypić, więc nie robię sobie złudzeń co do reszty <_<
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 2 / 0
Moja mama jest święcie przekonana że MJ to zło... :D Chyba nie jestem w stanie jej przekonać do palenia, a co powiedzieć kwaszenia czy czegokolwiek... "Ja mam dzieci, chyba jesteś niepoważna! Sama rzuć to gówno! Co się z tobą dzieje!" etc etc ^_^

Z ojcem byłoby łatwiej. Kiedyś schowałam bobę w boomboxie xD w miejcu na baterie :D Co się okazało ojciec znalazł sprzęt i go spalił! Byłam w szoku kiedy już w przedpokoju czułam zapach ganji... Później powiedział mi że jak był w moim wieku to palił prawie codzień i babka chciała go na detox oddać.
Także kiedy go spotkam- i będzie trzeźwy- to zarzucę mu kwasa hy hy... i zapytam jak mu się podoba dzisiejszy sposób odurzania :P
Uwaga! Użytkownik Garbata_Anielica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
[quote="electric_terrorist"]
a teraz odwrocmy kota ogonem, mamy po 45 lat nasz dzieci sa juz dorosle wracamy zmeczeni po robocie do domu a tam nasi synowie/corki i ich sympatie ostro pociagaja z bonga co robisz]

Opcja nr 1 ale tylko wtedy jak:

a) "Dziecko" będzie już pracowało na siebie (jeśli nie to zabieram cały staff i sam jaram - w końcu za moje pieniądze ;] )
b) Jeśli będzie to tylko palenie... bo gdyby wciągali sobie fete to "po ryju" i won z mojego domu
Szarańcza!
  • 178 / 8 / 0
GhostOfTheSun pisze:
b) Jeśli będzie to tylko palenie... bo gdyby wciągali sobie fete to "po ryju" i won z mojego domu
na pewno bedziesz dobrym ojcem :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Poszedłem z rodzicami i 2 ciotkami do szpitala do innej ciotki, siedzimy na balkonie chyba na 7 piętrze gadamy itp. Po jakimś czasie tata (pomaga mi w mym pięknym ogródku :-p ) podchodzi do balustrady i sie mnie pyta czy tam (jakieś 200m. od szpitala) przypadniem nie rosną konopie (i ja se myśle "ja pierdole o co mu chodzi" tylko rodzice wiedzą że se jaram czasem ale żeby przy ciotkach gadać o takich żeczach 8-( ) po krudkim namyśle powiedziałem że to są zwykłe nieużydki (jakieś chwasty tam rosły). Po chwili milczenia ciotki zaczeły dalej plotkować... %-D
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 12 / / 0
Ja to bym chciał zajarać ze starymi.

Już to sobie wyobrażam. Przychodze do chaty i mówie do starych:
-mama napełnij wiadro a tata niech zrobi cyban :D
-zaraz:P

Potem bym pizdował ze starym a potem mamusia zrtobiła bym na gastro coś wyjebanego do jedzenia...

Życie jak w madrycie.

Ale niema bata. Starzy jak poczują chociaż dym to już kaszlą jak pojebani więc nieba bata chyba że makubma mam taki niecny plan.

Zrobić budyń z makumby i na deser podać:D nawet by sie nieskumali że są ujebani hehe zrobie to jak rośliny mi urosą:D
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.