Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kodeiny tygodniowo spożywacie ?
mniej niz 200 mg
111
28%
200-600 mg
101
26%
600-2000 mg
104
26%
2000-3000 mg
36
9%
3000-4000 mg
15
4%
wiecej niz 4000 mg
27
7%

Liczba głosów: 394

ODPOWIEDZ
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Dzieki. Moze cos podpieprze, bo zle sie czuje.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
opiate warrior pisze:
I sprzedajesz na bazarze za pół ceny. Proste i logiczne.
Z ciekawości - po prostu rozkładasz fanty, dajesz kartkę co po ile i jazda? Ludzie kupują, czy trzeba stać w chuj, zanim coś się zarobi? Kretyńskie pytania, ale głównie chodzi mi to, czy łatwo takie "fanty" opchnąć.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Moze zalozmy nowy temat?:P

"Jak podpierdolic fanty ze sklepu? Opiate radzi" :cheesy:
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: methodys »
khabarakH pisze:
opiate warrior pisze:
Z ciekawości - po prostu rozkładasz fanty, dajesz kartkę co po ile i jazda? Ludzie kupują, czy trzeba stać w chuj, zanim coś się zarobi? Kretyńskie pytania, ale głównie chodzi mi to, czy łatwo takie "fanty" opchnąć.
W sumie tez jestem ciekawa:D
Jak ty to robisz?:P Wynosisz cos ce sklepu (Co? No bo chyba nie cukierki:P) idziesz z tym na bazar i rozkladasz to gdzies czy stoisz i mowisz co masz?
,,Każdy ma prawo pochować bliskiego tak jak mu się podoba, nie zastanawiając się nad tym czy ów osobnik zostanie wyruchany czy nie'' tekst Arctica, ktory nie wiedziec czemu mnie rozbawil:)
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Napisałaś to tak, jak byś była tym zafascynowana i podniecona:P
A tymczasem tu nie ma nic godnego pochwaly, moi kochani:P

Kawkę pewnie bierze albo herbatę, no, ewentualnie dezodoranty ;-)
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
już nie róbcie z niego takiego złodzieja, przecież pisał, że to nieczęsto i woli legalnie pracować ;)

siostra sprzedawała kiedyś na bazarze dezodoranty właśnie (ale nie kradzione), wbijasz na targ, kładziesz na ladę i karteczka z cenami, nikt sie nie pytał skąd je miała. Zresztą, myślisz skąd taki popłoch się robi na bazarze jak pały wbiją? Ale najlepiej to by je było opchnąć za pół ceny jakiemuś sprzedawcy, niech on sobie z fantami stoi przez cały dzień. Tyle ruskich jest, że to nie powinien być kłopot.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Koleżanka z rossmanna wynosi bardzo dużo kosmetyków, słodyczy z Bomi itd.. Jak? Normalnie, najważniejsze, jak mówi, to nie dać poznać, że jest się nerwowym,. ogląda, pokaże mi coś, powie, że np. ten tusz reklamowali ale cośtam bla bla bla, wkłada do torby takiej na ramię, ogólnie tak się pokręci z 5 minut przy półkach i wychodzi., Jeszcze nigdy jej nie złapali. Moja druga, bardziej hardkorowa koleżanka wynosi ciuchy z h&m: bierze z 5 rzeczy, które są ciemnego koloru, od dwóch , trzech , odrywa to plastikowe coś, przez co bramki świrują , dziura się robi, ale po zaszyciu ładnym nic nie widać [dlatego ciemne ubrania], wkłada do plecaka, resztę odkłada na półki i wychodzi. Też nigdy nie miała przypału.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 28 / 0
khabarakH pisze:
opiate warrior pisze:
Kurwa :D

Wszystkie ćpuny robią tak samo - idziesz na najbliższy bazar. Podchodzisz kolejno do okienek o mówisz "kawa, herbata dilmah 100 torebek, antyperspiranty, perfumy". Często ludzie mówią "dziękuje", ale co 3 budki jakaś baba powie "pokaż co tam masz". Pokazujesz i się targujesz :) Zwykle ceny są już ustalone przez ćpunów (heleniarzy) - nie wezmą za większe.

Herbaty radzę walić, te 100 torebek, co kosztują 22zł - Dilmah. Albo kilka antyperspirantów. Ja to idę zarobić chyba właśnie.

Ale na trzeźwo nie idzie ;) Zarzuciłem 3 estazolamy (6mg) i idę po Dęboszczaka ;)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
hmm
Nieprzeczytany post autor: on »
i pomyslec ze ja pracuje w nadzorze i wlasnei łapie takich jak wy....darmozajdów okradajacych ludzi:)
tyle ze najgorsze w tym to ze WY myslicie ze "udało sie wam przechytrzyć kogos" i zarobic za nic...alejestm pewnein jak skonczycie...zadne z takich zllodziji z taka swiadomoscia i podejscie do zycia nci nigdy nieosiaagnie....bedzie mial hooojowa prace na ktora bedzie narzekal i nawet czasami bedzie mu sie udawalo zajbac cos ze sklepu...do niczego niedojdzie..,,,no ale nigdy nie jest zapozno...proponuje wszytkim takim CFAniakom..wzisc sie za parce....do daje duzo wieksza satysfakcjie...a mozliwoscie neiograniczone..od was alezy jak wysoko zajdziecie.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="on"]
i pomyslec ze ja pracuje w nadzorze i wlasnei łapie takich jak wy....darmozajdów okradajacych ludzi]

za to ty osiągniesz. Dobrze zaczynasz brachu. %-D :moody:
Nadzór lol
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.