Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 65 / / 0
Kiedys slyszalem ze jak sie wsadzi paznokcia do fajka i ktos to potem spali to bedzie mial beltanie. Moze ktos wam walka puscil;P
  • 327 / 3 / 0
Zgony są zawsze na początku. Ja teraz mam tak że najchętniej wprowadził bym się w stan przepalenia :) Ponieważ w tedy można poczuć 100% THC :D Ostatnio tak miałem 4g na mnie i ziomka dobrego tematu z Czech i była masakra, leżałem i miałem beke ze wszystkiego a i oczywiście blady jak ściana byłem HA
  • 21 / / 0
moze zamiast sie zaciagnac polknely dym %-D haha kiedys znajomy palil ,palil potem wymiotowal dlugi czas az wkoncu odbilo mu sie ;D wypuscil dym jaki mu zalegal i dopiero zlapal faze ;D
  • 3362 / 349 / 0
ja ostatnio czesto mam zgony. tzn klade sie i nieswiadomie zasypiam na 1h. budze sie caly obolaly (niewygodna pozycja lezenia) z resztkami fazy we mnie.

dlatego: (kolejny kurwa moral wujka fajniejest) pijcie hektolitry kawy / red bulle (swietnei smakuja na fazie :)
  • 33 / 1 / 0
Zgon u mnie jest na 100% gdy poczuje chociaż odrobinę tytoniu. Od razu zaczaja się zawroty, pawie, i ten mój legendarny zawias(zawieszam się na cały czas fazy 1-2 h na jednym punkcie i nie ruszam się, ale rozmawiam i ogarniam wszystko aczkolwiek każda próba ruchu kończy się zawrotami głowy i :kotz: ;p ). Dlatego tez pale wszystko wyłącznie czyste bez odrobiny tytoniu :-)
  • 110 / 1 / 0
Nie dawać palenia tym co nie umieją palić. i tyle ja na ten temat
  • 4 / 1 / 0
Dziewuchi się alko opiły i przysmażyły ciutki za dużo i dla tego były dr.rzigawo...
Uwaga! Użytkownik pqnk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Kret82 to chyba nie twoj rocznik? fajnych masz kolegow[:>
  • 3854 / 314 / 0
Do dzisiaj nie rozumiem, jak można rzygać po samej bace. W mixach to co innego, ale bo samym bakłażanie :nuts: .
  • 138 / / 0
Ani ja. Jedyny raz to po zmieszaniu ze sporą ilością alkoholu. Chociaż teoretycznie jeżeli ktoś niedoświadczony a stuff odpowiednio dojebany (o co teraz nietrudno), to może się i bełtem skończyć.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.