Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 65 / / 0
Kiedys slyszalem ze jak sie wsadzi paznokcia do fajka i ktos to potem spali to bedzie mial beltanie. Moze ktos wam walka puscil;P
  • 327 / 3 / 0
Zgony są zawsze na początku. Ja teraz mam tak że najchętniej wprowadził bym się w stan przepalenia :) Ponieważ w tedy można poczuć 100% THC :D Ostatnio tak miałem 4g na mnie i ziomka dobrego tematu z Czech i była masakra, leżałem i miałem beke ze wszystkiego a i oczywiście blady jak ściana byłem HA
  • 21 / / 0
moze zamiast sie zaciagnac polknely dym %-D haha kiedys znajomy palil ,palil potem wymiotowal dlugi czas az wkoncu odbilo mu sie ;D wypuscil dym jaki mu zalegal i dopiero zlapal faze ;D
  • 3362 / 350 / 0
ja ostatnio czesto mam zgony. tzn klade sie i nieswiadomie zasypiam na 1h. budze sie caly obolaly (niewygodna pozycja lezenia) z resztkami fazy we mnie.

dlatego: (kolejny kurwa moral wujka fajniejest) pijcie hektolitry kawy / red bulle (swietnei smakuja na fazie :)
  • 33 / 1 / 0
Zgon u mnie jest na 100% gdy poczuje chociaż odrobinę tytoniu. Od razu zaczaja się zawroty, pawie, i ten mój legendarny zawias(zawieszam się na cały czas fazy 1-2 h na jednym punkcie i nie ruszam się, ale rozmawiam i ogarniam wszystko aczkolwiek każda próba ruchu kończy się zawrotami głowy i :kotz: ;p ). Dlatego tez pale wszystko wyłącznie czyste bez odrobiny tytoniu :-)
  • 110 / 1 / 0
Nie dawać palenia tym co nie umieją palić. i tyle ja na ten temat
  • 4 / 1 / 0
Dziewuchi się alko opiły i przysmażyły ciutki za dużo i dla tego były dr.rzigawo...
Uwaga! Użytkownik pqnk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Kret82 to chyba nie twoj rocznik? fajnych masz kolegow[:>
  • 3854 / 315 / 0
Do dzisiaj nie rozumiem, jak można rzygać po samej bace. W mixach to co innego, ale bo samym bakłażanie :nuts: .
  • 138 / / 0
Ani ja. Jedyny raz to po zmieszaniu ze sporą ilością alkoholu. Chociaż teoretycznie jeżeli ktoś niedoświadczony a stuff odpowiednio dojebany (o co teraz nietrudno), to może się i bełtem skończyć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.