Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 36 / 0
Bylo o tym, poszukaj. Myslisz, ze po raz enty ktos bedzie o tym pisal? Ten tramadol bedziesz mial z neta? Juz ci napisalem w watku ogolnym co nieco o tramadolu z neta.
  • 19 / / 0
nie baw sie w rozkruszanie i przygotowywanie do dania po kablach... zalatw sobie poltram w ampulkach roztwor do iniekcji... wczoraj dalem po kablach to dziala 4 razy mocniej i odrazu jak wstrzykniesz czujesz dzialanie... dalem po kablach 100 mg tramalu dzialalo jak 300 mg normalnie... teraz jestem na tramalu wypilem 4 ampulki bo nie moglem sam sobie zrobic zastrzyku... nei probowalem nawet... radze ci zalatwic gotowy roztwor... ten roztwor mozesz podac podskornie, domiesniowo albo po kablach
  • 50 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: papiez »
Może to zabrzmi głupio i chÓjowo, ale...

nie mogę znaleźć odpowiedzi na proste pytanie:

jakiej igly nalezy uzyc przy podaniu dozylnym? Chodzi mi o rozmiar, o jaka igle poprosic w aptece. Nie znam sie na tym kompletnie, a chcialem jeszcze sprobowac tramca dozylnie zanim pierdolne go w pizdu.
Uwaga! Użytkownik papiez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 389 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
0,45 albo 0,5
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 223 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: DrugSter »
Coraz lepiej.

Ampulki do podania dożylnego nie mozna wypic bo niszczy zolądek...
kurwa wypala go x) A zyly nie... picie ampulek to normalna faza ale zalezy jak sie rozcieńcza bo są dosc ostro
"pościskane" 2ml 100mg.

Ja do szklanki soku jakblkowego normalnie 2x wbijam naczczo pije i jest taka sama faza nawet wieksza
nizbym zjadl 4x 50 kaps.
Wszystko jest w porządku, jest centralnie w porządku, centymetr powyżej granicy zdrowego rozsądku.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
NoNamEE pisze:
wczoraj dalem po kablach to dziala 4 razy mocniej i odrazu jak wstrzykniesz czujesz dzialanie... dalem po kablach 100 mg tramalu dzialalo jak 300 mg normalnie...

wstrzyknęłam sobie 2 ampułki - 4ml - 200mg
nie było wejścia
przyjemnie było, bo wzięłam przed benzo, a po kodeinę.

myślę, że dla tramalu nie opłaca się kłuć, ja będę to robiła tylko dla wejścia metkata.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: r-dexa »
pytanie.
czy czopki tramalowe da sie jakos przerobic zeby nie byly do dupy ? (:
co z nimi zrobic, bo nie znam sie na tym i nie mam pojecia, a ta droga zapodania mnie jakos odrzuca.
pzdr
video games don't affect kids. if pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

<opio3
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TW Leszek »
Nie da się. Czemu odrzuca? 6 czopków w tyłek i jest fajnie, doodbytniczo się lepiej wchłania.
Też miałem parę lat temu podobny problem, ale się zdecydowałem na podanie czopków tam gdzie ich miejsce docelowe.
To konto zostało zbanowane a osoba za nie odpowiedzialna strącona do ciemnego lochu.
                                                                                             Pozdrowienia z Jamajki.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NoNamEE »
No racja picie ampulek z roztworem do iniekcji to glupi pomysl bo zeladek niszczy... Ale to juz zdeperowany bylem samemu ciezko mi bylo bo strzykawki malej nie mialem a w 2 ml by sie nie zmiescilo bo roztwor rozpuscilem w Natr.Chloratum 0.9% a 2 zatrztyku bym nie dal rady xD Co do igly to mysle ze jeden h** jak po kablach byle zeby za gruba nie byla... A co do rozkruszania tebletek naprawde sobie darujcie... Tabletka do polykania, czopki do dupy a roztwory do podania dozylnego podskornego i domiesniowego i tego sie najlepiej trzymac bo po co se zycie utrudniac...
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
najlepiej pizgac po kablach
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.