Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
nie mogę znaleźć odpowiedzi na proste pytanie:
jakiej igly nalezy uzyc przy podaniu dozylnym? Chodzi mi o rozmiar, o jaka igle poprosic w aptece. Nie znam sie na tym kompletnie, a chcialem jeszcze sprobowac tramca dozylnie zanim pierdolne go w pizdu.
Ampulki do podania dożylnego nie mozna wypic bo niszczy zolądek...
kurwa wypala go x) A zyly nie... picie ampulek to normalna faza ale zalezy jak sie rozcieńcza bo są dosc ostro
"pościskane" 2ml 100mg.
Ja do szklanki soku jakblkowego normalnie 2x wbijam naczczo pije i jest taka sama faza nawet wieksza
nizbym zjadl 4x 50 kaps.
NoNamEE pisze: wczoraj dalem po kablach to dziala 4 razy mocniej i odrazu jak wstrzykniesz czujesz dzialanie... dalem po kablach 100 mg tramalu dzialalo jak 300 mg normalnie...
wstrzyknęłam sobie 2 ampułki - 4ml - 200mg
nie było wejścia
przyjemnie było, bo wzięłam przed benzo, a po kodeinę.
myślę, że dla tramalu nie opłaca się kłuć, ja będę to robiła tylko dla wejścia metkata.
czy czopki tramalowe da sie jakos przerobic zeby nie byly do dupy ? (:
co z nimi zrobic, bo nie znam sie na tym i nie mam pojecia, a ta droga zapodania mnie jakos odrzuca.
pzdr
<opio3
Też miałem parę lat temu podobny problem, ale się zdecydowałem na podanie czopków tam gdzie ich miejsce docelowe.
Pozdrowienia z Jamajki.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.