Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jedrek98 »
juz wbilem igle ale dalej nie dalo rady nie odwazylem sie tloka nie przesunalem nawet o milimetr tylko sie spocilem i wypilem wiec moze sproboj
  • 223 / 5 / 0
zrobilem dzis cos takiego ale nie odwazyłbym sie tego podac przez jakakolwiek iniekcje .. pozatym to jest troche inne niz opium.. w smaku jakies takie słono słodkie wyszło, słabo gorzkie i takie lepkie ciągnące się jak jakas mordoklejka..
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
juz wbilem igle ale dalej nie dalo rady nie odwazylem sie tloka nie przesunalem nawet o milimetr tylko sie spocilem i wypilem wiec moze sproboj
hehe, najlepiej wypróbować na kimś innym... :cool: dlatego pytam bo może ktoś już robił coś takiego a z pewnościąłoby to o wiele bardziej wydajne niż robienie normalnego opium. Skład chemiczny na pewno się różni ponieważ gotując wygotowujemy różne substancje np. z łodyg których mleczko już nie zawiera, ale możliwe że te substancje są z miare neutralne dla krwioobiegu i całego organizmu. Może odważe się to wypróbować domięśniowo bo to nie niesie takiego ryzyka choć może cholernie boleć. Ostatnio jak zrobiłem dokłądnie takie coś ale z maku polnego (wtedy jeszcze nie wiedziałem że to polny) to bolało tak bardzo że nie mogłem ręką ruszać i przez 2 gochy jęczałem (podawałem w ramie).
  • 71 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: arkashka »
Życie Wam nie miłe? Gdyby można było podawać zupę, nikt by nie robił odpału. Produkcja to nic innego jak oczyszczanie tego, co nam potrzeba.
Ewentualny królik doświadczalny niech się zaopatrzy w pyralginę; na pirogena pomaga też proszek lub czysty towar.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2007 przez arkashka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 5 / 0
wracajac do tematu wypilem dzis szklanke zupy i dopalilem mj i to było zajebiste w huj! !
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
arkashka, odpał jak mniemam robi się po to żeby tam była heroina, a w zupce jest morfina i wydaje mi się że po to właśnie robią odpał. A w opium również mogą być pirogeny???
  • 440 / 4 / 0
w opium zwłaszcza, bo przygotowanie nie zawsze jest sterylne
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
A jaka na 55 kilo jest dawka? Może ktoś mi ją opisać w garściach? Nie chcę przedobrzyć :-)
Aha i 10 minut gotowania oznacza czas od początku wrzenia wody, czy od włączenia ognia pod mieszanką?
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2007 przez CannaBeat, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: whitewidow »
Odpał sie robi po to aby podawać iv. Zupę sie robi po to aby pić. Gdyby zupę można było podawać iv to nikt by nie robił odpału.
  • 324 / 6 / 0
A jakby ktoś nie miał dostępu do bezwodnika to mógłby zrobić sam odpał bez acetylacji i byłaby morfina.
A morfina i.v. działa dużo gorzej niż heroina? Bo jeszcze nie miałem czystej morfy zebym mógł ja pukac. W miare czystej chociaż.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.