Cannabisek myślę że porównywalne by to było do wszamania 4 rolexów... Eye Dyzzy przez godzinę ]
o no to ładnie, ale ile pilli zarzuciłeś? I skąd miałeś piracetam?
Dzieki wszystkim za porady, wlasnie dzisiaj wybieram sie na impreze i mam tylko dwa kola, co prawda "myszki", ktore mozna porownac troche do szarych role~ tyle, ze nie ryją az tak beretu. Narazie wypilem roztwor z 2000mg wit C + dwie pomaranczki i tabliczka czekolady.
Ten specyfik o ktorym mowicie to tylko na recepte z tego co wyczytalem tutaj. Szkoda :( moze ktos zna jakis zamiennik ? :P
Eye dizzy jest zajebiste, ale ostatnio mialem to po 12 gwiazdeczkach, trwalo to jakies 2 godziny, ale wrazenia niezapomniane, tyle, ze lipne haluny sie wkrecaly.
Co do rolexow to są w TRI city (3miasto) ^^; trudno je skrecic, ale dla chcacego nic trudnego :D
Jean Cocteau
dobson - co racja to racja - pixy to nie to czego szukałem :) acz nie mówię że nie było przyjemnie, a że w szufladzie leża ying yangi - co mają sie marnować ;P
Cannabisek - razem z Piracetam ? mówię że eksperyment zepsułem bo zjadłem go za późno - pierwsza tabletka załadowała mi się jak już euforia szła won... pisałem - dostał znajomy od dila ]
sory troche zsiekany beret mam od władowywania w siebie tego wszystkiego i zapomniałem:P szkoda ze moj dill nie ma czegoś takiego, jakoś narobiła mi się na to ochota ;-)
Alexander Shulgin, PiHKAL
Aha i dzisiaj zakupilem HTP 100 mg 60 kap, dalem 75 zeta. Btw. z tego co czytalem to po HTP dramatycznie spada poziom testosteronu, wiecie cos o tym ?
Testowałem piguły jak się da. I wychodzi na to, że i kiepska piguła klepie jeśli przez kilkla dni przyjmuje się po 100-300mg 5-HTP.
Kiedyś zrobiłem nawet pseudonaukowe badanie: odpowiednio się naładowałem 5-HTP (kilka dni) i pwenej niedzieli wstałem rano i zacząłem co 2 godziny łykać 100mg. Po drugiej dawce załodowałem też piguły (około 12.00) i pilnowałem by co 2 godziny brać 5-HTP. Jazdę miałem aż do 24.00 tj. nawalony byłem przez 12 godzin co dla piguł jest teoretycznie niemożliwe. W ciągu tego czasu piguły dobierałem tylko 2 razy po 1 szt (a wiadomo, że dobieranie przecież nie skutkuje jak zużyje się sero).
Wniosek: Organizm produkował sero, które natychmiast uaktywniała piguła. jazda była nieziemska ale ostrzegam - tylko dla ludzi z mocnym serduchem.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.