ODPOWIEDZ
  • 74 / 2 / 0
[quote="Zmor"]

Cannabisek myślę że porównywalne by to było do wszamania 4 rolexów... Eye Dyzzy przez godzinę ]

o no to ładnie, ale ile pilli zarzuciłeś? I skąd miałeś piracetam?
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sancezz »
Humm...
Dzieki wszystkim za porady, wlasnie dzisiaj wybieram sie na impreze i mam tylko dwa kola, co prawda "myszki", ktore mozna porownac troche do szarych role~ tyle, ze nie ryją az tak beretu. Narazie wypilem roztwor z 2000mg wit C + dwie pomaranczki i tabliczka czekolady.
Ten specyfik o ktorym mowicie to tylko na recepte z tego co wyczytalem tutaj. Szkoda :( moze ktos zna jakis zamiennik ? :P
Eye dizzy jest zajebiste, ale ostatnio mialem to po 12 gwiazdeczkach, trwalo to jakies 2 godziny, ale wrazenia niezapomniane, tyle, ze lipne haluny sie wkrecaly.
Co do rolexow to są w TRI city (3miasto) ^^; trudno je skrecic, ale dla chcacego nic trudnego :D
Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose a future. Choose life...
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jak chcecie haloony to proponuje lsd, a nie wrzucać 15 ixów :-/
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
Cannabisek - razem z Piracetam ? mówię że eksperyment zepsułem bo zjadłem go za późno - pierwsza tabletka załadowała mi się jak już euforia szła won... pisałem - dostał znajomy od dila :P zabrałem mu żeby dowiedzieć sie co to - nikt tu dokładnie nie wiedział (jeszcze nie przeczytałem ostatnich postów) więc wszamałem z kumplem - "właściciel stwierdził że jak już zjadł 8 tonie ryzykuje ;P )

dobson - co racja to racja - pixy to nie to czego szukałem :) acz nie mówię że nie było przyjemnie, a że w szufladzie leża ying yangi - co mają sie marnować ;P
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 74 / 2 / 0
[quote="Zmor"]
Cannabisek - razem z Piracetam ? mówię że eksperyment zepsułem bo zjadłem go za późno - pierwsza tabletka załadowała mi się jak już euforia szła won... pisałem - dostał znajomy od dila ]

sory troche zsiekany beret mam od władowywania w siebie tego wszystkiego i zapomniałem:P szkoda ze moj dill nie ma czegoś takiego, jakoś narobiła mi się na to ochota ;-)
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 381 / 6 / 0
na zwiększenie mocy pigół pomaga dobry humor przed, fajne miejsce w zajebistym towarzystwie...Wyczesze pozytywnie ;-)
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sancezz »
Bylem dzisiaj w aptece i kobieta dziwnie sie na mnie patrzyla gdy pytalem o cos z piracetamem :)
Aha i dzisiaj zakupilem HTP 100 mg 60 kap, dalem 75 zeta. Btw. z tego co czytalem to po HTP dramatycznie spada poziom testosteronu, wiecie cos o tym ?
Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose a future. Choose life...
  • 1 / / 0
Co do wzmacniania działania to tak naprawdę jedynie odpowiednia suplementacja 5-HTP ma sens - banany itp można sobie darować - trzeba by zjeść ich tonę (szczegónie, że niektórzy mająproblem z przyswajaniem tryptofanu).

Testowałem piguły jak się da. I wychodzi na to, że i kiepska piguła klepie jeśli przez kilkla dni przyjmuje się po 100-300mg 5-HTP.

Kiedyś zrobiłem nawet pseudonaukowe badanie: odpowiednio się naładowałem 5-HTP (kilka dni) i pwenej niedzieli wstałem rano i zacząłem co 2 godziny łykać 100mg. Po drugiej dawce załodowałem też piguły (około 12.00) i pilnowałem by co 2 godziny brać 5-HTP. Jazdę miałem aż do 24.00 tj. nawalony byłem przez 12 godzin co dla piguł jest teoretycznie niemożliwe. W ciągu tego czasu piguły dobierałem tylko 2 razy po 1 szt (a wiadomo, że dobieranie przecież nie skutkuje jak zużyje się sero).
Wniosek: Organizm produkował sero, które natychmiast uaktywniała piguła. jazda była nieziemska ale ostrzegam - tylko dla ludzi z mocnym serduchem.
Uwaga! Użytkownik 5htp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Ktos nie moze znalezc tu rolexow, rolexy zmieniły emblemat na kangura. Kangur=rolex. Dobre dobre. Ale narazie troche susza z kolami, ale jak to bywa w tym okresie.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
nie wiem, ja tam wcinam dużo tryptofanu (głównie żółty ser) i węglowodanów (czekolada, musli). do tego soki z czarnej porzeczki albo grejfruta i jest git.
It never got weird enough for me.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.