Tytoń ma osobny dział → >LINK<
1. Zacząłem pić rozpuszczalną
2. Następnie rozpuszczalną z kakao
3. Kiedy przyzwyczaiłem się do tego połączenia zacząłem pić częściej kakao niż kawę
Teraz piję tylko kakao, od kawy odzwyczaiłem się nawet nie wiem kiedy. Samo wyszło.
24 stycznia 2018trufla1989 pisze:Pierdole pety,nie pale.24 stycznia 2018koko48 pisze: ej a co ty nie wiesz, ze benzo i fajki to dobre połączenie? no juz już odpalaj kiepika i zobacz jak się fajnie zgrywa![]()
24 stycznia 2018trufla1989 pisze:Pierdole pety,nie pale.Jeżeli decyduje sie coś rzucić,robie to definitywnie i jestem konsekwentna.Mieszałam Clonazepamum z browarami i nie siegnelam po papierosa,pomimo że towarzystwo palilo szlugi przy mnie.Były to ostre miksy 4pak browara carlsberg/heineken+2mg Clonazepamum+fifka skuna.Fajki nic mi nie dają,chociaż lubię dym np kadzidełko mam na myśli ten "klimat".24 stycznia 2018koko48 pisze: ej a co ty nie wiesz, ze benzo i fajki to dobre połączenie? no juz już odpalaj kiepika i zobacz jak się fajnie zgrywa![]()
[mention]Trufla1989[/mention], owszem e-papieros to nie tytoń, ale substancja docelowa czyli nikotyna tam jest. Jak już ktoś nie moze rzucić fajek, polecam przejście na e-papierosa. Same plusy w porównaniu do zwykłych fajek. Nawet artykuł o e-papierosach, z najnowszymi info dt. właśnie nich, pojawił się ostatnio na hajpie.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.