Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
TwojDzielnicowy pisze:Panowie Kompetentni, co wam przeszkadza, że ktoś testuje owe grzyby na sobie.
TwojDzielnicowy pisze: Tym bardziej, że takiego kołpaka łatwiej znaleźć niż łysiczkę.
Mi nic a nic, chętnie czytam takie rzeczy. Zresztą Ciebie, zdaje się, kiedyś poważnie pytałem o efekty kołpaczków.
Wklejam poniżej opis wydarzeń, które notowałem w moim dzienniku.
Kilka dni temu zacząłem testować grzyby. Na początek
postanowiłem zaparzyć tylko 3. Po tym jakby troszeczkę włączył mi sie mozg. Następnego dnia zaparzyłem juz okolu 20 grzybów,
no i po tej dawce to byl dziwny lot, ale czułem sie mądrzejszy, lepiej mi sie myślało, tak po prostu, to niesamowite.
Wczoraj, czyli w piątek 23 pazdziernika wypilem kolejna dawke, okolo 15stu grzybow.
fajnie sie czulem, ale bez wiekszych rewelacji.
Dzisiaj jest 24 pazdziernika, 2015 roku.
W dniu dzisiejszym ogarniam sie na poszukiwanie grzybow. Mam zamiar poswiecic na to kilka godzin. Czuje, ze te grzyby to medycyna molekularna
ktorej naprawde potrzebuje. Walcze o zdrowie i zycie, wiec zdaje sie na madre glowy i lecze sie psylocybina. Przeciez i tak nic nie zmienie poprzez oficjalna medycyne,
dlatego tez zaufam matce ziemi i grzybom.
Czy dzisiaj bedzie trip? Nie wiem, troszeczke sie cykam, ale jesli tak bedzie mialo byc, to tak sie wydarzy.
Jest 9.24, ja juz po wypaleniu blanta - strasznie mnie to dopierdala, ale w taki dobry sposob. Mysle, ze konopie beda towarzyszyc mi do konca mych dni.
Dzisiaj, 25 pazdziernik, 2015.
Wczorajsze zbiory okazaly sie rewelacja. Uzbieralem ponad 100 grzybow, z czego okolo 40 zaaplikowalem we wlasne cialo. Wow, bylo cudownie. Na poczatku napar z 25 grzybow
nie wywolal wiekszych rewelacji, ale kiedy zaparzylem kolejny, z 20 grzybow + w jakims tam odstepie czasu zjadlem 10 surowych grzybow - byl kosmos. Polozylem sie w lozku, puscilem muzyke
relaksacyjna, low beats type thing, psychodela, czyli muzyka wspomagajaca i kierujaca doznaniami fraktalnymi. Kiedy grzyby wjechaly pelna moca, halucynacji nie bylo konca. Byla to wspaniala podroz
przemyslen, eliminacji zlych wibracji, fraktalna przestrzen. Powtarzajacym sie motywem wizualizacyjnym byl czerwony, okragly fraktal. Pojawial sie zarowno przy otwartych oczach, jak i przy zamknietych.
Dostrzeglem go juz za pierwszym razem, wiec tutaj konkluzja - jest to fraklat, czasteczka ktora najmocniej oddzialywuje w tym gatunku psylocybiny, cos na zasadzie kodu pocztowego - kazde miasto ma swoj wlasny
( chociaz nie koniecznie musi tak byc, nie mialem stycznosci z innymi rodzajami lysiczki/ grzybow z nia, wiec mozliwe, ze jest to motyw ukazujacy sie po spozyciu kazdego rodzaju tych grzybow, niestety informacji potwierdzajacych
ta teorie nie znalazlem ). Co do odczuc czysto fizycznych to - mruganie czeste i szybkie - ruch neutronow powoduje wlasnie cos takiego, a do tego przyjemne bole glowy - jakby cos przemierzalo moj mozg.
Oczywiscie czulem wystrzal serotoniny i dopaminy, mrowilo az milo.
To tyle ze wczoraj - dzisiaj rowniez wybieram sie na zbiory, ale z racji tego, ze jutro praca, to mozliwe, ze nie bede tripowal, a jedynie wypije herbatke na sen
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.