apropos czystej kodeiny to ostatnio znajomy opowiadał mi ze brał czystą mołdawską kodeine, tabletki po 50 mg, a co najlepsze dostępna w mołdawi bez recepty]
Mi się wydaje, że legalne. Jeszcze jak mówisz, że bez recepty... Najlepiej to by mieć jakiegoś ziomka w Mołdawii co by wysłał pocztą kilka opakowań ;) Ahhh, rozmarzyłem się. I taką kodeinę to można by spokojnie walić i.m. czy też p.r.
trapi mnie maly problem bo znalazlem ostatnio flakonik z kilkunastoma tabletkami 30mg dihydrocodeine
tabletki sa wydane imiennie prez lekarza i zastanawiam sie czy jest to czysta kodeina czy ma dodatkowe niepotrzebne dodatki :) a informacji takowej nie ma
interesuje mnie takze dawkowanie a chcialbym zaznaczyc ze z kodeina nie eksperymentowalem :)
pozdrawiam
wystarczy poszukac w necie,.,
wujek supra
Nazwa preparatu to: Bronchicum Mono Codein Tropfen(krople)
zawiera Codeinphosphathemihydrat 1ml\24mg
Butelka 30ml, koszt cos kolo 4 euro od lekarza sepie bez problemow recki.
niby w butli 720mg tylko ale nie trzeba sie jebac z ekstrakcja iniecale 4 euro to tez niewygurowana cena jak na niemieckie warunki. Mi starcza tymbardziej ze nienapierdalam kody codziennie(tak jakos daje rade) :)
Ja to mam dobrze co:D?
Kodeiniarze dawac do niemiec!!!!
a moze to wcale nie dobrze...
Pozdrawiam goraco!!
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
codeine pisze:Najlepiej to by mieć jakiegoś ziomka w Mołdawii co by wysłał pocztą kilka opakowań ;) Ahhh, rozmarzyłem się. I taką kodeinę to można by spokojnie walić i.m. czy też p.r.
"Codeini Phosphatis 0,06
Lactosi 0,1
m.f. pulv. No XL
D.S. 2x1"
Jednak farmaceutka oznajmiła mi iż jest to forma przestarzała której się już nie używa (oczywiście recepta nie została zrealizowana ku mojemu wielkiemu niezadowoleniu :/) Konkretnie chodziło o podanie ilości w w postaci "XL", teraz podaje się ją jakoś inaczej. Ważne info ku przestrodze innych nieszczęśników popełniających ten błąd. ;)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.