Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HypnoToad »
Ghe ghe temat dość tendencyjny zważywszy na wkład w sztukę artystów ćpających:) a tak swoją drogą to wena twórcza według mnie, która da się jakoś spożytkować jest jeno na siupie(fecie) wg mnie. Bo co można stworzyć po wizycie w innym wymiarze (mówiąc o szałwii np.) prócz do bólu zdziwionego spojrzenia próbującego wrócić do świata...
No god. No kings. Only HypnoToad!
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: VEGI »
Co byście polecili bo piguły i ecstasy sie znudziły.
Uwaga! Użytkownik VEGI jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
mi sie najzajebiściej rysuje po miksie kofeiny z gałką. kiedyś jak mnie naszło to ze 3h rysowałem bez przerwy i wyszło zajebiste całkiem. wrzuciłbym ten obraz, gdyby nie to że się kiedyś wkurwiłem i go pogniotłem, wyrzuciłem.

może go odtworzę kiedyś.
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: VEGI »
Jestem ciekaw dlaczego ?
Uwaga! Użytkownik VEGI jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
Nieporównywalna wena nachodzi mnie po fetyszji. Zawieszam sie wtedy nad kartka lub w zwyklym komputerowym paincie na ladnych 5-6h i tworze. Rece mi juz nie domagaja, ale jade dalej. Nie moge sie oderwac, dopieszczam szczegoly, dbam o to by sie nie mazalo. Generalnie pelne, niezmacone skupienie.
Everything will be ok in the end...
If it's not ok, it's not the end...
  • 509 / 2 / 0
Tak świetny temat nie może leżeć odłogiem ;>
Zważywszy odpowiedzi w tym wątku nie będę oryginalny, jeżeli napiszę, że owszem, białko, i to zarówno podczas jazdy na pełnej piździe, jak i na zrzucie (z resztą podobnie mam z alkoholem, tzn. nazajutrz od rana przez pół dnia chodzę w niesamowicie rozkmińczym nastroju, którzy uprzykrza tylko ból głowy).
Ktoś wcześniej wspomniał, że twórczość pod wpływem białka podoba się tylko twórcy i to tylko do momentu, do którego twórca pod owym wpływem pozostaje - dlatego też niezbędna jest rzetelna ocena dzieł na trzeźwo; w moim przypadku rzeczywiście na początku większość nadawała się tylko do wyjebania, ale wraz z nabywaniem doświadczenia w dziedzinie białka, a może w dziedzinie pisania, coraz więcej produktów uznawałem za dobre i godne włączenia do zbiorów.
Nie wspominając już o wpływie psychozy amfetaminowej na lotność języka ;-)
  • 1053 / 76 / 0
- Zielsko!!! Zielsko, zielsko, mnostwo zielska. Nic tak nie podbija weny tworczej dajac jednoczesnie mozliwosc tworzenia
- alkohol, ale - uscislajac - tylko na kacu. Kac ma cos w sobie
  • 213 / 1 / 0
Twarde dragi a wena twórcza.
  • 82 / / 0
niepodważalnie i alko i białko są hard
  • 509 / 2 / 0
zioloziolo pisze:
- Zielsko!!! Zielsko, zielsko, mnostwo zielska. Nic tak nie podbija weny tworczej dajac jednoczesnie mozliwosc tworzenia
- Alkohol, ale - uscislajac - tylko na kacu. Kac ma cos w sobie
Props. Też uważam, że najba swoją drogą, ale KAC MA COŚ W SOBIE, rozkmińczy nastrój w takim niepowtarzalnym tonie...
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.