Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
czego nie polecasz brać nikomu ?
hera
113
39%
amfa
62
21%
LSD
2
1%
kokaina
7
2%
maria
7
2%
grzyby
1
0%
bieluń
67
23%
DXM
5
2%
benzo
15
5%
inne?
14
5%

Liczba głosów: 293

ODPOWIEDZ
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
DXM. Mam z nim niedobre doświadczenia, więc nie polecam.
Dorzuciłbym też marihuanę.Sam nie mam z nią przykrych doświadczeń i nie uważam mj za złą rzecz. Ale nie nadaje się dla ludzi o słabej psychice. Dlaczego tak uważam? Znam człowieka, który nie myśli niczym, poza paleniem. On "chce się zjarać", gdyby mógł, palilby codziennie. Kompletny brak silnej woli, żadnych ambicji, żadnych marzeń - po prostu człowiek z konopiami zamiast mózgu :-( . Aż się szkoda robi. Dlatego nie polecam mj dla ludzi o niezupełnie stabilnej psychice. Smutna prawda.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
Dlatego nie polecam MJ dla ludzi o niezupełnie stabilnej psychice. Smutna prawda.
Chętnie poznałabym kogoś o zupelnie stabilnej psychice. Jak dotąd - nie miałam okazji <_<
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Moim zdaniem trzeba omijac hel dozylnie i wszystkie opiaty podane ta forma oraz tanie scierwa stymulujace jak meth czy feta i.v.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Ogólnie nie polecam hery, amfy i bielunia (po chuj brać jakieś pierwsze lepsze gówno z pola?). Z wymienionych no może za wyjątkiem kokainy to same user friendly narkotyki wypisane :-) ;-)

A tak poza tym to nie rozumiem jak można pisać, że DXM jest zły :-/ ;-)

ps. Czego nie ma ankiecie gałki? <_<
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 29 / 3 / 0
Nikomu odradzać nie będę, a jeśli o mnie chodzi jak narazie jedyne co omijam to delirianty (narazie powątpiewam czy moja psychika je zniesie, może kiedyś...). Na 99% nie zamierzam próbować Metaamfetaminy, a na 100% inhalantów.
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
twili hahahha to sie usmialem a brales here amfe czy nadadal babskie dafki dexa walisz i sie podniecasz,,,,, jak nie wieszz to nie pisz
Destination Unknown
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ojej. On nie brał amfetaminy.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 921 / 277 / 0
To pewnie HERE napierdalał. Huj wie na czym Gość jedzie. Niewiadomo :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 3854 / 316 / 0
Ja omijałbym te po zawyżonych cenach :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5894 / 1219 / 43
Benzodiazepiny.
Każdy je lubi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.