Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
Młody LSD pisze:
Bardzo dobrze wie o co ci biega! ja tez tak mam ale po grzybach czy po Kwasie ,ze wydaje mi sie ze to zycie i cała kula ziemska to jedna wielka gra że ktoś tam na górze użadza sobie wielka zabawe z nas
Typowe... Faktycznie zdaża się często.
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Młody LSD pisze:
czy po Kwasie ,ze wydaje mi sie ze to zycie i cała kula ziemska to jedna wielka gra że ktoś tam na górze użadza sobie wielka zabawe z nas
Ja po lsd mam zupelnie inaczej.
Kiedy wstaje rano po uprzednim tripowaniu doznaje uczucia "nowonarodzonego".
Czuje ze mam po co zyc, wszystko robie z ochota i nowymi pomyslami - cos pieknego ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
ale co jak co fazy po budexie sa przednie ale juz w to sie nie bawie chociaz mam w szufladzie na wszelki wypadek jedna tubke
  • 223 / 5 / 0
..... to uczucie.. ze to wszytsko był taki żart ale takie uczucie poza wszelikimi wymiarami czasem siwatem cos takiegu zupelnie nie opianego. nie zastanawiało was nigdy czy to nie jest rąbek czegos co naprawde istnieje?

moze i oszalalem ale odkiedy tego doswiadczylem mysle otym codziennie dosłownie.. a to było juz daawno temu.. jednak ja ciagle otym mysle jakies 'nieskonczone podaj dalej' .. w tym musi coś być

tak oszalałem.
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Juena jakiego wy uzywacie budexu? Bo z nomi na ksylenie, nie daje takich efektów jak te wasze, gdzie kupujecie?

BTW od czyyania tego topica nakiralem sie benzyny z braku laku, al poradzcie cos.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: T.H.C.92 »
A ile ten klej właściwie klepie??godzine? 2 godziny? A i czy może to klepać tak samo jak gaz?
  • 22 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Natu »
Budaprenu to ćpałem mało,ale tak samo jest na rozpuchu(Mors,karbamidowo-ftalowy).Niekiraj nigdy bez przerwy bo się wyjebiesz,zemdlejesz,kiraj powoli i nie przez cały czas,pare buchów chwila przewy i znowu pare buchów,musisz sam dopasowac sobie jakim tępem kirać,najlepiej gdzieś w lesie i jak zaczynasz to miej ze sobą opiekuna,bo nie to że wizje są realistyczne tylko ty naprawde masz takie uczucie jak by to działo sie naprawde,niewiem zawiąż sobie na palcu jakiś sznurek żeby przypominał Ci że to tylko iluzja.To się kira przez cały czas to może trzymac i 24h zależy od ciebie,jak żucisz torbe to po paru minutach czujesz się normalnie,ale ostro wali z gęby przez jakies dwa dni.Haluny były zjebiste ale ja z tym zkończyłem,zabardzo mnie to wciąga i ryje beret ostro.filip.z.konopii myślałem tak jak ty że w tym cos musi być,byłem w tym przez sześć lat i nie tylko ja,ten świat zabrał mi paru kumpli R.I.P terz chcieli sie więcej dowiedzieć o tym ale to zdrowia niedodaje ziom,niby coś tam ci daje że coś odkrywasz(iluzja) ale zabiera ci jeszcze więcej,nieszukaj bo zanim się zorjętujesz to cię tak pojebie że będziesz rozmawiał z pająkiem na ścianie i to na trzeżwo.Jeżeli to co widzisz niema jurz przed tobą tajemnic,to lepiej co jakiś czas zażuć dxm,dopal zioła ale wtedy musisz dać wiecej z siebie aby coś odkryć jakąś magie jeżeli oto ci chodzi...posłuchaj sobie świat chalunów jak gościa pojebało.
Rada odemnie lepiej się zjarac,zchmielić i poruchać ;-) ,zrozumiesz jak dorośniesz jeszcze troche.
  • 17 / / 0
Ja mialem sprawe z klejem jak mialem 13 lat bylo miodzio wagary butapren i jazda. Gorzej jak sie zaczalem uczyc do egzaminow wstepnych. W bani ciagle mialem jakies niedociagniete wizje klejowe jakies paranoje a mojego kumpla odwiezli kiedys do szpitala bo jego stary wezwal pogotowie jak zobaczyl synka z woreczkiem w reku. ODRADZAM W CHUJ. Lepiej uzbierac kase na THC
Zanim schowasz dzien pod powiekami pomyśl co z twoimi nie pozałatwianymi sprawami.... (Paktofonika)
  • 324 / 6 / 0
Fajna jazda nawet po tym jest w chwili wdychania. Ale ogolnie to tez to odradzam. Zabija strasznie komorki mozgowe, uzaleznia mocno. Sa lepsze psychodeliki. Ale jak mam butapren to sie nie moge powstrzymac i szybko cala tubka znika.Ale na szczescie bardzo rzadko mam.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.