Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Pytałem o szczegóły :)
pindyjski pisze:Obniżenie temperatury, mniej oświetlenia czy cuś? Cokolwiek?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Poza tym jest jeszcze taki myk, że w warunkach domowych nie zawsze jest potrzebne zimowanie. Albo w ogóle, albo np. tylko w pierwszym roku. Znowu się odniosę, młodych zbożówek się nie zimuje. Starych też można nie zimować i nic im się nie stanie, będą żyć. Tylko zimowanie pobudza do rozrodu.
Dlatego ciągle zadaję konkretne pytanie: Zimować, czy nie? Jeśli odpowiedź jest twierdząca, znowu konkret: jak?
– Jak zdołałaś wrócić?
– Jak zdołałaś wrócić?
– Jak zdołałaś wrócić?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.