Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
No patrzę teraz na mp.pl i jest napisane, że aqua pro injectione jest na receptę. Ochujali do reszty?
Oj, nie, rezygnuję. Prędzej przywalę 450mg kodeiny domięśniowo. Może nawet dzisiaj, się zobaczy.
wiecie, że nie ćpanie jest fajniejsze :) gorąco zachęcam
Camilleri pisze: clonazepamu nie trzeba rozpuszczać w alkoholu, taka ciekawostka
a co do drugiego zdania to sie zgadzam i też polecam.
Camilleri pisze: clonazepamu nie trzeba rozpuszczać w alkoholu, taka ciekawostka
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
reszta osob, to fiuty. i klamia, jak zydzi w lombardzie.
wow - antysemityzm i chamstwo
ich bin und du bist.
I moje kolejne pytanie. Jak najlepiej odsączyć osad powstały po zmieszaniu benzo ze spirytusem? Bo wata jest do niczego... Więcej wchłoni roztworu niż przesączy osad. Ktoś również napisał, że przez filtr do fajek można. Ale jak to dokładnie zrobić by jak najmniej roztworu się zmarnowało?
Następne pytanie to jak podać dobrze dożylnie taki roztwór? Wiem, ze na pewno bardzo powoli. Ale chodzi mi raczej o wkłucie igły.. Tak wkłuć by nie przebić żyły na wylot? Niestety nie mam czucia w rękach ;) Wiem, ze to może głupie pytanie, ale nigdy jeszcze nie robiłem sobie sam zastrzyków. Więc byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
I ostatnie pytanko: czy jeżeli rozpuszczę tą relkę, usunę osad to czy dawka w tym roztworze będzie odpowiadała dawce w tabletce? Tzn. 5 mg?
Proszę o pilną odpowiedź, bo przyrządy już sobie kupiłem :P.
Następne pytanie to jak podać dobrze dożylnie taki roztwór? Wiem, ze na pewno bardzo powoli. Ale chodzi mi raczej o wkłucie igły.. Tak wkłuć by nie przebić żyły na wylot? Niestety nie mam czucia w rękach Wiem, ze to może głupie pytanie, ale nigdy jeszcze nie robiłem sobie sam zastrzyków. Więc byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.