W ogóle bycie starym, zazwyczaj na coś chorym to dla mnie nieakceptowalne ale to tylko moje zdanie.
Partnerkę mam od lat, oby jak najdłużej,kilku przyjaciół, masę zainteresowań i sobie żyje i nie żałuje że często było to 'życie po bandzie'.
Jednego czego żałuje to wpierdolenia się w benzo. Po prostu żyje jak chce a nie jakby ktoś chciał czy wymagał ode mnie. Oczywiście ograniczają mnie pieniądze, bo nie siedział bym w większości czasu w tym popierdolonym kraju.
14 lutego 2020WrakCzlowieka pisze: Nie zamierzam dożyć starości, a przevywanie z ludźmi mnie męczy i irytuje. Sam siebie znam najlepiej. Wybieram samotność dla dobra siebie i innych. Poza tym nie wiesz czy być jest lepiej niż nie być. Ja wolalłbym nie być. Zakończyć egzystencję jest trudno, wiem bo próbowałem kilka razy. Może kiedyś się uda. Resztę pseudoanaliz pschylogicznych zachowaj dla siebie, bo mojej opinii na ten temat nie zmienisz. Wiem czego chcę a czego nie i mam do tego swoje powody.
A rodzina to dla mnie obce osoby. Nie każdy jest taki sam, to aż tak ciężki do pojęcia koncept?
Jezu jak ja nienawidze tego ograniczonego umyslowo kraju. Laski tak robia bo nie maja innego sposobu zeby sie utrzymac bo okazuje sie ze imprezowanie przynosi slaby zarobek, kurwic sie nie wypada to bęc bachor i tatuś ufunduje jako taki poziom życia.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Jak masz zamiar się zabić/ jak chciałbyś to zrobić ?
14 lutego 2020WrakCzlowieka pisze: Przedawkowanie, mysle ze jakis mocny analog fentasia + rc benzo w dużej dawce + alkohol.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.