ODPOWIEDZ
  • 853 / 57 / 0
J mam zupełnie inne podejście jak Ty Kobyszcze - wcale nie jestem zwierzęciem stadnym, wcale nie mam zamiaru robić czegoś na pokaz , nie mam zamiaru mieć dzieci, wystarcza mi pies, do tego nie mam zamiaru dożyć starości bo dla mnie starość to potencjalna męka.
W ogóle bycie starym, zazwyczaj na coś chorym to dla mnie nieakceptowalne ale to tylko moje zdanie.
Partnerkę mam od lat, oby jak najdłużej,kilku przyjaciół, masę zainteresowań i sobie żyje i nie żałuje że często było to 'życie po bandzie'.
Jednego czego żałuje to wpierdolenia się w benzo. Po prostu żyje jak chce a nie jakby ktoś chciał czy wymagał ode mnie. Oczywiście ograniczają mnie pieniądze, bo nie siedział bym w większości czasu w tym popierdolonym kraju.
  • 199 / 26 / 0
14 lutego 2020WrakCzlowieka pisze:
Nie zamierzam dożyć starości, a przevywanie z ludźmi mnie męczy i irytuje. Sam siebie znam najlepiej. Wybieram samotność dla dobra siebie i innych. Poza tym nie wiesz czy być jest lepiej niż nie być. Ja wolalłbym nie być. Zakończyć egzystencję jest trudno, wiem bo próbowałem kilka razy. Może kiedyś się uda. Resztę pseudoanaliz pschylogicznych zachowaj dla siebie, bo mojej opinii na ten temat nie zmienisz. Wiem czego chcę a czego nie i mam do tego swoje powody.
A rodzina to dla mnie obce osoby. Nie każdy jest taki sam, to aż tak ciężki do pojęcia koncept?
Może mamy inny charakter a może jeszcze jesteś za młody. Ile masz lat? Ja 29 kiedyś myślałem jak ty. Może się okazać że będzie u ciebie jak u młodej laski co mówi nigdy nie będę miała dziecka, a po 30 robi wszystko żeby zajść :)
  • 2198 / 715 / 0
Nie będzie, zapewniam Cię. Mialem dużo czasu na przemyślenie tego wszystkiego. I serio nie znacie mnie, gówno wiecie wiec skończcie juz te domysly i pierdolenie. Wyjdzcie z domu, jest mnóstwo facetow po 30-40 lat bez partnerek, dzieci itp.
Jezu jak ja nienawidze tego ograniczonego umyslowo kraju. Laski tak robia bo nie maja innego sposobu zeby sie utrzymac bo okazuje sie ze imprezowanie przynosi slaby zarobek, kurwic sie nie wypada to bęc bachor i tatuś ufunduje jako taki poziom życia.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3215 / 420 / 0
Tak btw - skoro - jak pisałeś na poprzedniej stronie - nie zamierzasz dożyć późnej starości to masz jakiś plan jak do tego nie dopuścić ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
No nie wiem, zajebac sie w koncu? Chyba oczywista sprawa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3215 / 420 / 0
Skonkretyzuje pytanie, bo może nieprecyzyjnie się wyraziłem
Jak masz zamiar się zabić/ jak chciałbyś to zrobić ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Przedawkowanie, mysle ze jakis mocny analog fentasia + rc benzo w dużej dawce + alkohol. Ale szczegóły, kolejność, proporcje jeszcze wykminie, mam czas. No chyba że klamke ogarnę, co trudne ale nie jest niemożliwe. Skąd takie zainteresowanie?
  • 3215 / 420 / 0
Tak po prostu. Niedawno wróciłem na forum po przerwie, kiedyś trochę się udzielałem w tym temacie i teraz akurat trafiłem na twojego posta
  • 1974 / 528 / 0
14 lutego 2020WrakCzlowieka pisze:
Przedawkowanie, mysle ze jakis mocny analog fentasia + rc benzo w dużej dawce + alkohol.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 57 / 6 / 0
Samemu myślę o końcowym etapie egzystencji w trybie przyśpieszonym. Niestety, ostatni rok spowodował psychiczną eutanazję. Jeden melanż, jeden błąd na gównianej substancji zaprowadził mnie w otchłań pustki. Wcześniej żyłem emocjami, wpadałem w samozachwyt i częściej się uśmiechałem. Teraz się przeszlifowałem, żyję w pieprzonym nonsensie, nic mnie nie porusza, nie bawi, nie interesuję, doprowadziłem się do momentu w którym tylko śmierć mnie wybawi z tej dramaturgii. Trwam od kilku miesięcy w dziwnym otępieniu. Planuję sobie strzelić w głowę, to najprostsza metoda. Aby to wykonać, muszę polecieć do stanów, zorganizować nielegalnie broń i wpakować sobie ołów w głowę. Myślę nad tą autodestrukcją. Gdyż, nie mogę dalej żyć w stanie "zawieszenia". Jednak instynkt przetrwania i brak odwagi narazie mnie od tego zamiaru odpędza. Mimo, że jestem na skraju załamania, niestety skończyłem swoje życie w wieku 30lat na tym padole łez. Nie mam zamiaru żyć kolejne 30. Zdemontowałem się. Mówię wam, psychika siądzie, to jest koniec. Plan być może zrealizuję. Chociaż trzyma mnie przy życiu kilka pragnień i postanowień. Ale, jeśli się ostatecznie załamię, biorę 10koła pożyczki i wylatuję do stanów, lub innego kraju typu irak/iran/afganistan, gdzie zdobędę karabin aby wpakować se kulkę. Mógłbym się powiesić albo utonąć w naszym kraju, ale istnieje procent że próba się nie powiedzie.
Uwaga! Użytkownik przedmuchany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.