Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
365
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
333
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
195
19%

Liczba głosów: 1022

ODPOWIEDZ
  • 118 / 3 / 0
08 czerwca 2017SRTN pisze:
Liczyłem na konkretny opis :(
Czasem lepiej jest nie pisac "takich" trip raportow :D
Uwaga! Użytkownik ZielonySkret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Może lepiej, wiedziałbym, że u mnie coś takiego się rozpoczyna. Po trozodonie dostałem psychozy kiedyś, a teraz rozkręca się serta.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 3 / 0
DO teraz dochodze do siebie niestety ...
Uwaga! Użytkownik ZielonySkret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
W jakim dniu Cię pojebało?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
czy to był czwartek?
  • 906 / 36 / 0
Od jutra przechodzę z esci na sertralinę. Lekarz zalecił mi branie 125mg, lecz tak wertując trochę ten temat, zauważyłem że często polecana dawka to 150mg, ze względu na zauważalne działanie jeśli chodzi o wychwyt zwrotny dopaminy, prawda? Jeśli tak to chyba nic się nie stanie jak trochę zmodyfikuje zalecenia psycha.
297 dni czystości (05.01)
  • 906 / 36 / 0
Nevermind, pojebało mi się, miałem brać 75mg a nie 125 xD

Nie wiem czy sobie wkręcam, czy nie, ale czuję się lekko naspidowany, i takie dziwne uczucie jakie miałem na małych dawkach psychodelików*, mija mnie jakaś kolumna ludzi, a ja przez pół godziny nie mogę wykminić dlaczego oni tu idą, i dlaczego sie tak dziwnie na mnie patrzą, i w ogóle trącają mnie bokiem jak się przez nich przepycham. Taka lekka paranoja i spid. Niefajne uczucie. Może za szybko wszedłem z esci na sertrę. Ale psychiatra mi powiedział żebym zrobił to następnego dnia.

*niedaleko mojego domu był rozgrywany jakiś turniej w nogę dla dzieci, ja byłem na połówce kartona doca. I tam było kilkanaście drużyn, i każda nosiła nazwę jakieś nacji. Argentyna grała z Niemcami i tak dalej. Całą noc się zastanawiałem co do chuja się tam dzieje, jaka Argentyna, jakie Niemcy, pięć razy się kumpla pytałem ale dalej nie wiedziałem. No to tak się mniej więcej czułem teraz :P To tak w ramach zupełnie bezużytecznej ciekawostki.
297 dni czystości (05.01)
  • 2 / / 0
Hej. Moja historia jest inna . Brałam setre przez 6 albo 5 lat 150mg i było perfect (byłam zdrowa przez nią ).niestety po latach postanowiłam odłożyć stopniowo w przeciągu roku bardzo wolno i utknęłam na 50mg i kiszka ,dwa miechy żygania , problem z oddychaniem , guła w gardle kupa z masłem :( bardzo cierpię każdy dzień i nie wiem co robić:((( ktoś odstawiał setre po tak długim czasie ?
Pzdr
  • 987 / 38 / 0
Brałem 100mg/d i nie czułem zbyt dobrych efektów. Pojawiały się wręcz stany gorszego nastroju i nieprzyjemnego pobudzenia i problemów ze snem. Zmieniłem na paroksetynę i o wiele lepiej się dopiero poczułem :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Ja uważam Ze 50mg w ogóle nie działa wiec się nie dziwie ze człowiek się lepiej nie czuje . 100mg to jest takie
Sobie , czasem lepiej czasem gorzej od 150mh można dopiero rozmawiać ...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.