Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 327 / 68 / 0
https://i.ibb.co/QCnk41f/IMG-2522.jpgO tych nowych mówisz? U mnie legit, identyczny smak i działanie jak stara paczka, to samo tyczyło się bensedinow lecz niestety są teraz mieszane z nitazenami więc radzę unikać jak ognia. Dziwne że ci się trafiło na fejkowy Rivotril. W UK praktycznie niemożliwe

wedinos.org wyślij tu tabsa i się dowiesz co jest w środku, usługa darmowa i bezpieczna
czas zwolnić
  • 546 / 13 / 0
tramalowyson-dokładnie taki blister-może napisy są bardziej wyblakłe i mniej czytelne- tabletki są gorzkie i nie da się ich praktycznie podzielić na cztery części jak poprzednio
  • 327 / 68 / 0
To u mnie tabsy kruche, łatwo się dzielą i smak miętowy. A mógłbym widzieć w jsk kraju jesteś i z jakiego go kupowałeś?
czas zwolnić
  • 546 / 13 / 0
W Polsce -od kolesia od którego brałem jeszcze jak były te niebiesko czerwone blistry.Potem brałem aptecznego z TZF a teraz nie miałem możliwości i wróciłem do kolesia i Rivotrinu ! Skoro piszesz z e w tym nowym opakowaniu są miętowe to na 99% kupiłem jakieś podrobione
  • 327 / 68 / 0
Tak, są podrobione, ja żyję w UK, tutaj z rivotrilem nigdy problemu nie miałem. Nic więcej mordo nie poradzę, zmień pluga a to wyjeb do śmieci
czas zwolnić
  • 546 / 13 / 0
Tak myślałem - zresztą koleś mi wysłał w ramach reklamacji Xanax 2 mg w Pfizera i też nie czuje działania mimo że tabletka wygłada normalnie
  • 327 / 68 / 0
Miałem kiedyś taką alprę 1 mg, smak talku i papka w ryju zero efektu, wyjebałem
czas zwolnić
  • 546 / 13 / 0
tramalowysong- dokładnie a miękkie tabsy jak z papieru toaletowego
  • 52 / 11 / 0
[ external image ]
Mam ten diazepam od Galeniki stosowałem razem z tramadolem żeby zapobiec padaczce i daje rade nawet mi się ręka nie zatrzesła przy 600-800mg tramalu z 10-20 diazepamu co przy samym tramalu potrafiło się czasem zdążyć przy 300mg
  • 327 / 68 / 0
"Date Received: 18 Sep 2023
Postcode: CV37 -
Purchase Intent: Diazepam
Package Label: Diazepam Bensedin galenika
Sample Colour: White
Sample Form: Tablet
Consumption Method: Not Stated
Self-Reported Effects: Not Stated
Sample Upon Analysis (Major): Bromazolam, Metonitazene
Sample Upon Analysis (Minor):"
Coraz częściej pojawia się na wyspach, w wyglądających jak oryginalny blister jak twój (sam z nich długo korzystałem). Bromazolam to nie problem, ta druga substancja bardzo martwi
czas zwolnić
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.