W sensie maniaczenie i odpierdalanie gierojskich akcji?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Spało się spoko na tym na początku, a później to jak się kładłem to taki półsen.
Budziłem się zmęczony. Wrzucane baklo 50 mg tak o 5 żeby o 7 wstać z dobrym humorem powodowało że zwlec się nie mogłem . Jak wrzucałem na noc to koszmary realistyczne i wstawało się niedojebanym.
Myśle, że pare litrów giebla przepite swego czasu rozjebało receptor i bardzo szybko baklo straciło właściwości rekreacyjne.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jak jest sie w ciagu to trzeba obnizac dawki. Bo faktycznie uciecie do zera nagle to jest samobojstwo w przypadku tej substancji..
Zgadzam się w 100%
Schodzę teraz bardzo powoli z 100mg po 6mg tygodniowo do 75mg bo na razie nie mogę sobie pozwolić na trochę szybsze zejście. Zawsze coś byle w dół.
stan ogólny, samopoczucie, efekty etc.
20 listopada 2020o3a pisze: Siemanko. A jakbyscie porownali zejscie z baclo do zejścia z SSRI?Dziala na GABA wiec powinno byc dużo trudniej? Jakie konkretne objawy zejścia z Baclo po dluższym braniu są u was?Może wypowie sie ktoś kto bral dluzej niż rok i to i to
![]()
Znam osobę z narkolepsją, która stosując baklofen po ponad 3 latach musiała odstawić by zrobić badania na te schorzenie. Mądry doktor kazał odstawiać z 80 mg schodząc 10mg co tydzień do 30mg a potem po 5mg co tydzień i było tylko tydzień deprechy po zerowaniu. Jak sie jeszcze włączy fasoracetam i taurynę to jest to jeszcze łatwiejsze. Po zejściu było troche bezsenności a potem powrót na baklofen bo podobno dobrze działa na zasypianie za kierownicą.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.