W sensie maniaczenie i odpierdalanie gierojskich akcji?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Spało się spoko na tym na początku, a później to jak się kładłem to taki półsen.
Budziłem się zmęczony. Wrzucane baklo 50 mg tak o 5 żeby o 7 wstać z dobrym humorem powodowało że zwlec się nie mogłem . Jak wrzucałem na noc to koszmary realistyczne i wstawało się niedojebanym.
Myśle, że pare litrów giebla przepite swego czasu rozjebało receptor i bardzo szybko baklo straciło właściwości rekreacyjne.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jak jest sie w ciagu to trzeba obnizac dawki. Bo faktycznie uciecie do zera nagle to jest samobojstwo w przypadku tej substancji..
Zgadzam się w 100%
Schodzę teraz bardzo powoli z 100mg po 6mg tygodniowo do 75mg bo na razie nie mogę sobie pozwolić na trochę szybsze zejście. Zawsze coś byle w dół.
stan ogólny, samopoczucie, efekty etc.
20 listopada 2020o3a pisze: Siemanko. A jakbyscie porownali zejscie z baclo do zejścia z SSRI?Dziala na GABA wiec powinno byc dużo trudniej? Jakie konkretne objawy zejścia z Baclo po dluższym braniu są u was?Może wypowie sie ktoś kto bral dluzej niż rok i to i to
![]()
Znam osobę z narkolepsją, która stosując baklofen po ponad 3 latach musiała odstawić by zrobić badania na te schorzenie. Mądry doktor kazał odstawiać z 80 mg schodząc 10mg co tydzień do 30mg a potem po 5mg co tydzień i było tylko tydzień deprechy po zerowaniu. Jak sie jeszcze włączy fasoracetam i taurynę to jest to jeszcze łatwiejsze. Po zejściu było troche bezsenności a potem powrót na baklofen bo podobno dobrze działa na zasypianie za kierownicą.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.